|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Terme Čatež
4.5.2011 8:46:39   
bobi83
Živijo!
V maju odpotujemo z družino v Terme Čatež.
Zanima me, če ste bile pred kratkim tam, kako je voda (primerna za 11m dojenčka), čistoča bazenov, hrana, kam na izlete v okolici, ...
Tam sem že bila, vendar pred mnogimi leti :)
Slišala sem tudi za neko kremo s katero namažeš otroka pred kopanjem (Aderma?). Ste poskusile?
Kje ste pa pleničke za bazen kupile?
Sicer ne mislim kopat tam svojega otroka, vendar bi ga poskusila dat v vodo za nekaj časa, če bi mu to pašalo :)

Hvala!user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Terme Čatež
4.5.2011 10:14:36   
pomar*ANČA*
mi veliko hodimo v čatež, prvič smo se šli z 6m dojenčkom. pri nas še nikoli ni bilo nobene težave, z čistočo vode sem zadovoljna- itak imajo dnevne kontrole, hrana je kot v menzah, če nisi zbirčen se naješ, na izlete ne hodimo ker bi mali bil cele dneve samo v vodi. z adermo ga mi mažemo pa vsakemu kopanju in tuširanju tudi doma in sicer ker ima atopijski dermatitis, ni nam pa še nihče rekel, da se moramo pred kopanjem kaj mazati. planičke kupujem kjer mi je pač spotoma, muller, spar, dm, ponudbe je veliko. mogoče so mi še najboljše mislim da od fixis, disney junaki so gor narisani.

zakaj pa nimaš otroka namena kopati? boš videla da se še mlajši otroci kopajo, in full uživajo!  edino kar pazi, da nage rite na postavljaš na tla.

(odgovor članu bobi83)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.5.2011 8:21:18   
bobi83
O, super! Hvala!user posted image
Kje kupuješ te pleničke... fixis?
Ne da ga ne mislim kopat... mal sem skeptična glede čistoče in da kaj ne stakne.

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.5.2011 18:28:04   
Anonimen
Voda je v osnovi primerna, tudi čistočo redno prevarjajo. Vendar. Dojenčkov je v Čatežu malo morje - in vsi ti dojenčki lulajo v vodo. Če bo otrok že hodil, ali se plazil - ne dovoli, da se plazi ali hodi po mokrih tleh na kopališču, ker tla so gojišče glivic. Vedno obvezno v plastičnih natikačih/kroksih/whatever.
Dokler je bila moja punčka še majhna (3-) sem z njo hodila na manjša in manj popularna kopališča, kjer ni toliko gneče in toliko majhnih otrok.

Pleničke kupiš v DM-ju ali Muellerju.
Otroka s kremo nisem mazala.

(odgovor članu bobi83)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3 igrice za preganjanje dolgčasa med vožnjo
Vozimo se, poslušamo otroške pesmice, pravljice in še kaj. Pa se hitro naveličamo in takrat prav pridejo igrice, s kater...
7 čudovitih jesenskih izletov
Jesen je odlična za izlete, saj se je vročina polegla, narava se je oblekla v čudovite barve, vreme pa je ponavadi še ve...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?