natasarobi -> RE: uvajanje (4.10.2011 8:01:23)
|
sara pia - ne gledat koliko naj bi pojedel - naj je dokler mu paše - a je to 3 žličke ali pa je to 20 žlic. Naš je star 14m in nikoli mu nisem merila koliko poje - če je imel dovolj je zaprl usta, ali se je obračal stran, če sem mu težila je začel jokat, sedaj pa če je preveč in če da v usta pa pljune ven bihter1 - moj je tudi po obilnem kosilu želel še malo mlekeca in se je lepo priklopil na joško. Pri 14m se še vedno doji kot 3m star dojenček. Sicer ne direkt po obroku, ampak ko to hoče. dona84 - jaz sem ugotovila, da je fino, če je bolj 'sočna' hrana kot presuha in pregosta. Zelenjavne juhe so kar fine - saj za našega so bile ali pa pretlačen krompir in neka zmiksana zelenjava kot omaka. jaz sem našemu pasirala, da se ni davil in bruhal. Miksala sem kar dolgo časa (tu sem odprla par postov na temo koščkov), vendar sedaj pri 14m je koščke ravno takšne kot so za to starost primerne, Še vedno mu pa kakšno zelenjavo zmiksam, ker delam kot omako. Piškot je sam, kruh tudi, sadje raje odgrizne, drugače se mu nariba,.... Verjemi, da sem bila sama pri uvajanju bolj počasna kot hitra, pa ni sedaj nič drugače. Je imel/ima tudi alergijo na hrano in sem bila pazljiva. Jaz pravim vse ob svojem času. raje kasneje kot, da se mi pri 7m davi in kasneje vedno pri hrani zapira usta.
|
|
|
|