Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Dva dni pred nepričakovano 17.8.2005 7:45:40
|
|
|
|
emaa
|
petka rahel plus je plus, čestitam:bravo::bravo:
|
|
|
|
Dva dni pred nepričakovano 17.8.2005 7:46:48
|
|
|
|
Maša26
|
Petka jaz tudi pravim plus je plus!! :bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Dva dni pred nepričakovano 17.8.2005 7:48:02
|
|
|
|
petka
|
emamair, a misliš da ni tista rahla črtica v vsakem primeru tam, če si noseš se pa bolj obarva al pa kaj takega, ker je res malooooo vidna. Me je tale :hudicek: M že tolkrat nas...., da skor ne morem verjet da bi bilo res..... :zmeden:
|
|
|
|
Dva dni pred nepričakovano 17.8.2005 7:56:50
|
|
|
|
emaa
|
jaz še nobene črtice nisem vidla, ko nisem bla noseča, lani pred ss, je bila pa na CB druga črtica čisto rahla, moj ni verjel, da je tam, pa je bla. Vem kako zgledajo testi, ko nisi noseč, se črtica ne obarva nič
|
|
|
|
Dva dni pred nepričakovano 17.8.2005 7:58:32
|
|
|
|
kitty
|
Čestitke :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Men zamuja že drugi dan :bravo::bravo::bravo:, pa ne upan naredit testa :zmeden2:
|
|
|
|
Dva dni pred nepričakovano 17.8.2005 8:48:22
|
|
|
|
petka
|
Emamair, si me kar potolažila :), v katerem tednu pa si imela ss, če ni skrivnost?
|
|
|
|
Dva dni pred nepričakovano 17.8.2005 9:29:06
|
|
|
|
emaa
|
V 6. tednu, ni skrivnost, sem na laparo, histero zvedla, da ni bila kriva le viroza, ampak tudi moj jacevod, ampak zdaj nam bo kmalu uspelo
|
|
|
|
Dva dni pred nepričakovano 17.8.2005 9:41:39
|
|
|
|
DrejcDrejc
|
Super, Sandra, čestitam!!! :bravo: Juuuj, kak je to lepo! :metulj: Zdaj pa le pazi na svojga malega srčka in želim ti, da bi vse potekalo, tako kot mora. Ej, punce, a potem, ko zagledate dve črtici, se pa kr preselite še kak forum višje? Firbec pač... al že prej prešnofate vse v zvezi z nosečkami? 8) Mater ste me razrajcale, bom morala še jaz po test v lekarno! Uj uj.
|
|
|
|
Dva dni pred nepričakovano 17.8.2005 11:05:11
|
|
|
|
petka
|
Emamair seveda vama bo uspelo!!! vso srečo, pa en šop :rozica::rozica::rozica: zate lp,
|
|
|
|
Dva dni pred nepričakovano 17.8.2005 11:52:30
|
|
|
|
pika74
|
Iii šele zdele sm vidla - čestitke :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: P.S. Pa kake lepe copatke in medvedke delaš - bravo punca :bravo::bravo::bravo::bravo: - blagor tvojim otročkom - kr vidim jih, kok bojo z veseljem nosil te copatke:duda:. Lp :metulj:
|
|
|
|
Dva dni pred nepričakovano 17.8.2005 13:09:14
|
|
|
|
lenika
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Dva dni pred nepričakovano 17.8.2005 15:53:00
|
|
|
|
PiaM
|
Iskrene čestitke in lepo nosečnost!!! :bravo: :rozica: :sloncek: :pujs: :duda: 9nebesa :nosecka:
|
|
|
|
Dva dni pred nepričakovano 17.8.2005 17:54:24
|
|
|
|
Marina_
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: čestitke in lepo nosečnost
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?