ponavljajoča vročina (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Starši čvekamo

Sporočilo

lejla19 -> ponavljajoča vročina (1.5.2011 17:23:07)

moja 7 mesečna punčka je prejšnjo nedeljo dobila vročino, ki je trajala do ponedeljka. peljala sva jo k zdravniku, ki ni ugotovil ničesar, razen rahlo rdečega grla. vročina je bla med 38 in 39.  v torek vročine ni več blo. danes po enem tednu pa spet vročina, ki čez dan narašča, do 38, 6 v ritki. nima znakov prehlada, je dobre volje, mogoče malo bolj jokasta. skrbi me, ker se vročina ponavlja,in verjetno ne brez vzroka. da so zobki ne verjamem, sicer ima res spodnjo dlesen belo in zatečeno, ampak se še nič ne čuti. nevem, a naj jo peljem k zdravniku, ali naj še počakam. če ima kdo kakšno izkušnjo oz nasvet s tako vročino prosim za pomoč.

Precious -> RE: ponavljajoča vročina (1.5.2011 20:09:09)

Treba dati urin

ROŽICI -> RE: ponavljajoča vročina (2.5.2011 16:57:57)

predlagam da da kri.ker moj je mel tudi vročino 4dni pa ni bil prehlajen potem pa so mu na krvi ugotovili da ima bakterisko vnetje.

mamamajča -> RE: ponavljajoča vročina (2.5.2011 19:03:35)

Moj je star 6 mesecev in je tudi najprej izgledalo, da bo grlo. Le da je mel vročina konkretno višjo od tvoje. No razvila se je 6. bolezen.
Vročina je trajala tri dni, potem kar padla in včeraj je dobil pikice.

lejla19 -> RE: ponavljajoča vročina (2.5.2011 20:08:24)

men se je tud zdelo, da bo 6.bolezen, ampak ta se nebi ponovila. ima pa par pikic ampak samo po obrazu. je pa danes že čist ok, brez vročine. upam da so zobki.

Stran: [1]