sensi -> RE: Maj/Junij 2011 IVF/ICSI (7.6.2011 14:11:48)
|
Živijo dekleta, vsem novim nosečkam čestitam in želim srečno do konca. Imam eno vprašanje, sem 6 dan po transferju in seveda sem napihjena kot, da sem že v 4 mesecu, pa joški so tudi za celo št. večji.Za vse to mi je jasno, da so posledice hormonov in ne znaki nosečnosti, ker je itak še prezgodaj. Me pa muči to, da me skoz po malo zvije po trebuhu pa zdaj me boli en jajčnik in zdaj drugi,pa mam par ur mir in me tako zareže, da se kr sesedem,se je kateri to že dogajalo?......ma saj vem, da smo vsaka unikat in da moram počakat do testa....sam kaj čem babja radovednost ne morem pomagat.......drugače pa je to moj že 4 postopek.Vedno mam folikle in celice zelo dobre kvalitete, na dan vstavitve mi vstavijo dve in belina traja do 16 dne, ko ponavadi delam že drugi test in potem se vlije.enostavno se ne prime nevem, kaj delam narobe...če sploh kaj....pa ve počivate,hodite v službo,ležite.....jaz več nisem pametna...zmrznjenčki so pa pri nama itak luksuz. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]Ja nimam kaj treba bo potrpet do 16.6., da vidimo kaj bo.Seveda za vse vas pa držim pesti, da vam rata čim prej dobit svoje sončke.lp
|
|
|
|