ZA NAS (266. nadaljevanje) (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

ZARA -> ZA NAS (266. nadaljevanje) (17.8.2005 7:27:25)

JUTRO!!
Men vse ustreza...sploh solata :)-!
Anitka,pr nas ni padalo nič,samo oblačno je blo,dans je pa čist jasno skoraj!
Aja,kako hudiča si zapomneš vse,ki sodelujejo v debati!!????????

Udb -> ZA NAS (266. nadaljevanje) (17.8.2005 7:27:36)

dAN! ME ful veseli, ko vidim, da ste v kakšni debati aktivne!! :bravo:

Kako ste kaj? Pri nas je čudovito oblačno - lihkar se bo ulilo! :)- Mi gre že na živce tako vreme, čeprav si po drugi strani tudi ne želim +40°. Nikol nam ni prav :)-:)-:)-

DrejcDrejc -> ZA NAS (266. nadaljevanje) (17.8.2005 9:31:26)

Uuuu, ste pridne punce za ćvek, kaj je to zaradi vremena al zato, ker ste že vse z dopusta?

Tudi jaz običajno ne pišem v tale ZA NAS, preberem pa marsikaj. Pa saj to je splošna internet praksa, bere ful veliko ljudi, aktivno sodeluje pa precej manj. Ampak danes sem pa v akciji, sej se vam lahk pridružim, kaj? ;)

Sem že par tem spodaj napisala, med nečakajoče, danes je 34. dan, pa še ni rdečega obiska, pa me je tolk strah, da pride z zakasnitvijo in bo pol preveliko razočaranje, če se že zdaj začnem veseliti... po test pa še nisem šla. Uh.

:metulj:

Jančika_ -> ZA NAS (266. nadaljevanje) (17.8.2005 10:16:52)

Čuj, DD, pa res ne bi šla po test:zmeden2:. Koliko zamude je pa tole? Običajno ali ne?

emaa -> ZA NAS (266. nadaljevanje) (17.8.2005 10:19:50)

Po test, da ne bomo živčne

DrejcDrejc -> ZA NAS (266. nadaljevanje) (17.8.2005 10:51:00)

Hi hi, to mi je všeč pri vas punce, da ste enako nestrpne kot jaz. Po svoje to potem malo zmanjša mojo nestrpnost - hvala, da me razbremenite :)-

Bom šla danes res v lekarno... in jutri sporočim...

Ja, Jančika, enkrat se je že zgodilo, da je bila M na 35. dan, takrat je bilo vse skupaj bolj nezgravžno (koščki, grde bolečine) in sem sumila na SS. Tak da ... kak se že reče... pustimo se presenetiti?

:metulj:

... bi blo pa res lepo darilo za najino 19. obmesečnico :)

Anonimen -> ZA NAS (266. nadaljevanje) (17.8.2005 12:15:33)

Evo, jst tud nism še nikol sem pisala. Pa bom danes začela, ker sem toooook vesela.:bravo: Sem po pomoti na forum NV napisala temo (sem jo hotla sem), kok sem vesela, ker bom lahko prišla spet do mojega ginekologa, ki žal ne dela več pri nas - je pa v Postojni. Sem mu vse razložila, kako spet ne rata :grrr: in mi je odpisal, da je vesel, da sem se oglasila, naj se kar prijavim in pridem na pregled :bravo::bravo::bravo:
MA sem kar vsa iz sebe :ups:

biba77 -> ZA NAS (266. nadaljevanje) (17.8.2005 12:33:15)

Pozdravljena tudi ti, Kristina! :rozica:
Ti kar pogumno kaj napisi "za nas". Rabimo tudi izkusnje, ne samo teorije!!!
:)

bambi -> ZA NAS (266. nadaljevanje) (17.8.2005 16:15:28)

:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: sem takoj za srečanje, mi je vseeno kje, če bo v MB bom se pripeljalal sama, če pa bo v MS se pa prištulim Astrici ;););) Važi Astra?????? Itak v MS brez mene ne morete, ker se lahko še zgubite ;);););););)

Kje pa je naša Koala?????? :zmeden::zmeden::zmeden:

biba77 -> ZA NAS (266. nadaljevanje) (17.8.2005 18:48:57)

Uaaa, SUPER!:bravo::bravo::bravo::bravo:
No, zdaj pa lahko pocasi datum dolocimo. Pa ne predolgo cakat, da ne bom na koncu bambi in eno malo bambino vozila okoli!!! :)-:)-:)-
No, le prijavite se zainteresirane! :rozica:

emaa -> ZA NAS (266. nadaljevanje) (17.8.2005 19:38:58)

evo ena interesentka

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]