[Brisano sporočilo] (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (30.4.2011 7:44:34)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




TomTaylor -> RE: Srbece lasisce... (30.4.2011 10:14:54)

A veš, da sem se jz par dni nazaj dala pregledat, ker sem mislila, da imam uši. Lase sem si nazadnje pobarvala kkšen mesec in pol nazaj. Zdej ko je dež je boljše, predvidevam da me je dražil prah od stiroporja (delamo fasado)...




ajataja -> RE: Srbece lasisce... (30.4.2011 11:04:18)

Če je to od barve pol ni nič kaj fajn,moja mami si že 20 let barva lase in se je pred pol leta ravno tako s srbečim lasiščem začela huda alergija na barvo.Kar nekaj časa jo je samo srbelo potem pa je po nekaj mesecih začela zaotekat v obraz po lasišču je dobila mehurje in grozno jo je srbelo in potem bolelo .Dobila je antibiotike in zdravila za alergijo ,ampak je vseeno trajalo tri mesece da se je pozdravila.Zdaj si seveda ne sme več barvat las ,mene je pa kar malo strah da ne bi to "podedovala" .Barve so zelo agresivne in telo se pač začne samo upirat ko ima dosti.Upam da se pri tebi ne razvije kaj hujšega ven ,lahko pa poskusiš kako manj agresivno barvo pri frizerju imajo že velik tega pol pa boš videla če bo bolje.




scarlett_ -> RE: Srbece lasisce... (30.4.2011 11:05:43)

Tom Taylor kje se pa lahko da pregledat lasišče? A je to še po lekarnah ali kako?
Mene isto srbi, vendar imam tudi prhljaj, lasje pa mi neverjetno izpadajo. Vse to imam od poroda, zdaj že skoraj 11 mesecev.




diana 28 -> RE: Srbece lasisce... (30.4.2011 11:24:04)

Jaz sem imela podobno težavo in sem probala zamenjat frizerko, ker je bilo po barvanju kar hudo. Prva je najverjetneje uporabila zelo močno barvo, kar mi je naredilo nekakšno alergijo. Med barvanjem mi je koža ob lasišču postala prav živo rdeča[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]. Saj se je umirilo kmalu vendar je zgledalo kot manjša opeklina.

Sedanja pa mi ne barva tako blizu lasišča in za narastek uporabi manj močno barvo in nato potegne svetla (in temna) pramena čez, da se lepo prelije barva in ni viden narastek. Po takšnem barvanju res nisem imela razdraženega lasišča. Problem je, da si s praskanjem narediš še ranice in ti to pri naslednjem barvanju še poslabša-vsaj pri meni je bilo tako. 
Mislim, da bi morala spremeniti samo način barvanja, da ne'' barvaš lasišča''.




hubi -> RE: Srbece lasisce... (30.4.2011 12:06:44)

Jaz sem imela isto težavo. Barvam si celo glavo, ker mi prameni ne pokrijejo sivih las. Najdi si najbolj naraven neagresiven šampon. Jaz imam Sante, ga imajo na natur policah v Mercatorju. Umiva se vsa družina z njim. Odkar ga uporabljam, nimam več srbečice. Rabiš pa potem še en balzam, da ti zmehča konice.




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (30.4.2011 17:04:15)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




Vijoličarka -> RE: Srbece lasisce... (1.5.2011 1:10:24)

IZVIRNO SPOROČILO: scarlett_

Tom Taylor kje se pa lahko da pregledat lasišče? A je to še po lekarnah ali kako?
Mene isto srbi, vendar imam tudi prhljaj, lasje pa mi neverjetno izpadajo. Vse to imam od poroda, zdaj že skoraj 11 mesecev.



V tvojem primeru bi bilo možno, da ti manjkajo vitamini B skupine. Kako pa kaj nohti in koža nasploh?

Kakšna kura z B kompleksom bi znala pomagati. Meni je.



Metulj, mogoče tudi tebi ne bi škodoval B kompleks, kar se pa barve tiče, obstaja na tržišču precej barv iz bolj naravnih sestavin, samo nekaj dražje so in ne tako praktične za uporabo. Nisem nobene še sama uporabljala, tako da priporočila ne morem dati.






viroza -> RE: Srbece lasisce... (1.5.2011 10:15:13)

Probaj čistilno peno za laišče od Rougj Hair active.Kupim jo v Sanolaborju.In mi pomaga. Pa naj se barvam al pa ne mene glava nonstop srbi.




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (1.5.2011 14:54:36)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




viroza -> RE: Srbece lasisce... (1.5.2011 18:21:30)

Sory ma ga nimam.Drgač, pa je to bela tuba, sz rdečim križem gor.




Stran: [1]