Kri v blatu v nosečnosti (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> Kri v blatu v nosečnosti (29.4.2011 14:46:01)

ko sem šla danes na veliko potrebo, sem med brisanjem na papirju opazila svetlo belo kri, ki jo je bilo zelo malo (recimo največ 2 kapljici). ali je bila kri tudi v samem blatu, ne morem rečti, kajti jem železo, zato je blato čisto črno. je to normalno? malo me je strah, da nebi bilo kaj narobe. jedla sigurno nisem ničesar takega. je pa res, da je samo blato dosti trdo in se moram malo napeti, vendar ne prehudo. tudi po opravljeni potrebi me majčkeno boli. bi lahko bila kakšna počena žilica al kaj podobnega? da bi imela hemoroide, sploh ne vem. vsaj navzen ni za videti.

hvala za vsak odgovor.

Medea10 -> RE: Kri v blatu v nosečnosti (29.4.2011 16:08:47)

Vrjetno je počila kakšna žilica kot si napisala. Železo je najverjetneje krivo za malo trše blato, Dokler je kri sveža ni panike.

deveta -> RE: Kri v blatu v nosečnosti (29.4.2011 21:26:57)

Meni se je dostikrat to zgodilo oz se dogaja, tako pred kot po nosečnosti. Če je kri sveža, naj ne bi bilo nevarno, ker pomeni le kako počeno žilico ali kaj takega. Jaz tudi nisem imela hemoroidov oz. nisem vedela da bi jih imela, pa sem kljub temu pogosto zesledila svežo kri (kaka kapljica). Kasneje nekaj mesecev po porodu, pa sem dobila hemoroih in takrat je bilo krvi nekoliko več, ampak spet ne veliko. Ostala je le na papirju in ni mazala perila.

Stran: [1]