nabava opreme v Trstu (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

sara27 -> nabava opreme v Trstu (16.8.2005 19:00:28)

Hojla, ali morda kdo ve kje se v Trstu da kupiti ceneje opremo za male dojenčke in male otroke. V mislih imam predvsem sedeže za v avto. Čao.

Anonimen -> nabava opreme v Trstu (16.8.2005 20:19:39)

Mislim, da so časi ugodnih nakupov v Trstu mimo. Tu pa tam se da kje na kaki razprodaji dobiti ugodno obleke, otroška oprema pa je praviloma bolj ugodna pri nas, predvsem na akcijah BC in Ariela.
Glede avtosedeža pa jaz ne bi šparala. V bistvu je edina stvar, pri kateri nisem gledala na ceno. V Italiji dobiš seveda množico cenenih avtosedežev (tudi pri nas) ampak nakup takega ti močno odsvetujem.
Poglej malo, kaj o njih pravijo testi.

asso -> nabava opreme v Trstu (17.8.2005 10:17:58)

V Trstu res ni nič takšnega. No ena manjša trgovinica je nasproti stare Stande (sedaj Oviesse) Cip Cop mislim, da se imenuje. Drugače jaz sem do sedaj vso opremo kupila v Monfalconu v trgovini Tutto per il bambino, kjer so zelo prijazni, znajo svetovati, znajo kaj prodajajo, imajo veliko izbire in še kakšen popust ti dajo.

Avtosedež bom tudi kar tam kupila.

Lp asso

tralala -> nabava opreme v Trstu (17.8.2005 11:07:08)

Io bimbo za zgornjim Upimom in La Cicogna malo niže proti tunelu oz. med tunelom in Stando.

Minka Pobalinka -> nabava opreme v Trstu (18.8.2005 11:47:22)

NAjcenejše stvari za :duda: imajo v avstriji.. še Italijani se po nakupih odpravljajo tja, tako da...
Sicer pa od uvedbe € Italija ni več poceni.. :grrr:

Stran: [1]