valči -> RE: Rast las (2.5.2011 22:39:24)
|
Janeja,veš,moja teta je svohima hčerama namakala lase v tekočini,ki ti jo bom napisala spodaj.Sta imeli prej bolj tanke lase,potem so se jima fejst popravili,tudi jaz sem si to dela,ko sem še mlada bila in imela zlaaati čas,ki ga sedaj nimam pikice ne. Tudi meni so se zgostili. Poparek od kopriv za bolj močne lase: Skoplješ korenine mladih kopriv,kar veliko za en srednje velik pisker,tako fajn skledo jih naberi,dobro operi.Rabiš samo korenine. Daj jih kuhat za kakih 15 minut. Pusti,da se ohladijo do te mere,da lahko daš lase not namakat,taka mlačna voda mora bit,prijetna. Tokrat koremine ven vzameš iz vode in vodo precediš nad lavor,ipd. Nagneš glavo nad lavor,da noter lasje plavajo,se namakajo,obračaš glavo,da so vsi fajn zmočeni.Vem,da sem to delala najmanj 10 minut,če ne več. Potem z blagim šamponiom opereš lase. To ponavljaj enkrat na teden,po 4. tednih se rezultat pozna in ostane. Vsaj po nas treh sodeč,sestrični imata res goste lase,jaz tudi,vedndar ne tako,kot onidve. Vendar ne vem,kako boš ti to izvedla na Lei.Ne vem,če bo zdržala tako dolgo z glavo dol.Lahko ji morda res to tekočino narediš in ji pačpočasi polivaš po glavici,ko stoji v bani in masiraš lase.Probaš se zmenit,če ji je.To polivanje bi tudi nekaj pomagalo. Jaz vglavnem resnično verjamem v naravne zadeve,veliko bolj,kot vse kupljeno v lekarni in drogeriji.Smo bolj eko,iz kmetov[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|