MID -> RE: Kraljeva poroka (28.4.2011 14:08:44)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freya88 IZVIRNO SPOROČILO: MID IZVIRNO SPOROČILO: Freya88 Seveda si lahko privoscijo, ce pa je davkoplacevalski denar:D Freya88 verjamem,da nisva samo medve istega mnenja,moram pa povedat,da ima moj mož sestrično rojeno v Angliji,ki je poročena s čistokrvnim angležem.Kakšni dve leti nazaj,ko so bili pri nas na dopustu,sem se jaz pametna dotaknila tudi te teme-kraljeva družina in davkoplačevalski denar.Da bi vsaj bila tiho!Ne moreš verjet,kako so oni ponosni na njih.Njim je ta družina sveta.To,da jih ljudstvo živi je za njih nekaj samoumevnega-normalnega!Bi lahko skoraj rekla svetega.Se mi je tip prav zasmilil ;) ! Ne vem,mislim pa,da sem se mu majčkeno zaradi te debate zamerila.Vsaj čutila sem takrat tako. Kaj čmo,jaz pravim,da ima vsak kmetič svoje veselje.Naj uživajo! Uh ja... sem ze slisala to ja.:S Ampak js se se vedno ne strinjam, da gre to iz davkoplacevalskega denarja... mi je pa zal za tvoj pripetljaj, domnevam da niste vec v nekih odnosih, kaj?;) Ne boš verjela,res je bolj zadržan,ko se slišimo ;))!Verjamem,da je bilo to krivo :))
|
|
|
|