Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
partner v materinski šoli 16.8.2005 17:40:50
|
|
|
|
taška30
|
Je res. Obstaja poseben tečaj za očke, ki traja le 2-3 uri enkrat. Potrdilo dobi pa v obeh primerih in tud plačat mora v obeh primerih, mislim da 4000 SIT?
|
|
|
|
partner v materinski šoli 16.8.2005 17:42:14
|
|
|
|
tinkatonka
|
Kje se pa na ta tečaj prijavi???
|
|
|
|
partner v materinski šoli 16.8.2005 17:44:26
|
|
|
|
taška30
|
Mislim, da se ne rabi prijavit. Vsaj v Lj ne. Je enkrat mesečno če se ne motim, vse povejo v materinski šoli, pokliči tja, št. pa nimam, bo katera druga povedala. lp:rozica:
|
|
|
|
partner v materinski šoli 16.8.2005 17:52:55
|
|
|
|
Primoza
|
Informacije so točne, tudi jaz sem šel takrat na skrajšano obliko predavanja, mislim da kakih dve uri.
|
|
|
|
partner v materinski šoli 16.8.2005 18:46:16
|
|
|
|
nita
|
Moj ni bil nikol z menoj v šoli (tut zaradi službe), pa sem vseeno dobila potrdilo, čeprav nisem niti rekla za njega (ni bil niti pri porodu zraven).
|
|
|
|
partner v materinski šoli 16.8.2005 19:53:15
|
|
|
|
sazi
|
Trenutno sicer na strani od leonišča ne dela link za šolo za straše. Ampak vem, da sem spomladi tam brala že razpored po datumih za šolo za starše, za šolo za očete (ta hitri 1x tečaj) in za šolo za zgodnjo nosečnost (katero sem obiskala konec junija). Če jutri kje najdem (doma mi zeloooo počasi internet dela), bom pa nalepila tu gor. LP Saša
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?