tinkatonka -> Firme vozičkov (16.8.2005 17:31:05)
|
Hojla punce! Ko takole berem po forumih in predvsem na tem forumu vidim da se spoznate na 1001 vrsto vozičkov. Morma rečt da sem za kakšne firme slišala tukaj prvič. Sem še bolj med frišnimi :nosecka: a se že "izobražujem" o vozičkih, avtosedežih, znanja o tem ni nikoli dovolj. In ko takole gruntam katere firme vozičkov so vredu in so nekje v srednjem cenovnem razredu do 70.000 SIt mi na pamet padeta samo Peg Pereggo in Chicco. In tu se moej znanje konca. O drugih vozickih pa nimam pojma. Vem da jih kar nekaj od vas kupuje v Avstriji pa me zanima ce mi lahko nastejete par vrst vozickov, ki jih prodajajo v avtrijskih otroskih trgovinah, ker bom tudi jaz po vsej verjetnosti po nakup vozicka zavila cez mejo, bi se pa pred tem rada malo dodatno "izobrazila" tu na netu, pa ne vem katere firme pogledat. Torej, pogoji so taki: - srednji cenovni razred do 70.000 - vozicke bi rada uporabljala od takrat ko bo dojencek pa vse do takrat, ko bi rad bil v vozicku (2 leti) - aja sem pa februarcica, tako da bi kupovala vozicek z zimsko vreco. Upam da nsiem bila predolga in ze vnaprej hvala za odgovore!
|
|
|
|