malibauc -> RE: Slani nadevi (26.4.2011 22:36:36)
|
Pri nas so popularni slani polžki (pa tudi sladki[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]) iz listnatega testa. Listnato testo nadevam z nadevom, narežem na debelejše 'žetone', obrnem na pekaču tako, da gleda nadev gor, malo potlačim z vilico in spečem do zlatorjave barve. Dobro, hitro in poceni [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]. Jih naredim namesto čipsa na kakšni zabavi. Slani nadevi: - šunka, sir, /pelati/, - sir, drobnjak, - tuna, drobnjak. Sladki: - nutela, -sladka skuta.
|
|
|
|