diamantina -> RE: Obupana nad partnerjem (30.4.2011 15:09:47)
|
Moj je isti. Sam lej, žarnico menjat res ni problem, jaz še kaj drugega "moškega postorim", pa me ni nič manj, ker to rada počnem, nisem samo za štedilnik, sesanje ipd. Je pa res, da dejansko vidiš šele po rojstvu, kakšni so, žal tako je. Prej nisi imela potrebe, da je s teboj, saj si zase lahko skrbela sama, zdaj pa ga dejansko potrebuješ, on pa še zmeraj misli, da zmoreš vse sama, pa ni tako. Iz moje izkušnje ne pomaga nič, pri meni so ultimati naredili še samo slabše, samo potrpežljivost je prinesla nekaj in tudi čas. Zdaj ko sinek sam zahteva ateka za to in ono, je meni bistveno lažje, ker ga potrebuje otrok in ne jaz. Saj je pa dejansko tako, da z enim otrokom ni potrebno imet dedca nonstop ob sebi ... sploh od začetka, npr. jaz sem ga itak samo dojila, kaj bi pa očka lahko zraven še pametnega počel? Previt mi ga pa tudi ni bilo težko ponoči, saj mi je vzelo samo 3 minutke. Na sprehodu sem bila večkrat sama, kadar je imel čas, pa je tudi šel zraven. Ne vem, meni je uspelo vse narediti poleg otroka in brez partnerjeve pomoči - tamalemu je itak bilo zanimivo, če sem prala zavese, kuhala, sesala ... itak se morajo na vse privadit. Pe diplomo sem komot napisala zraven indiplomirala, ko je bil star 5 mesecev. Aja, pa še to, doma imamo ogromno hišo, kmetijo, mož še dopolnilno dejavnost zraven, kup hobijev imava oba, pa sfolgava. Zdaj pričakujeva drugega in vem, da bom spet za vse sama, sam pride čas, ko otroci silijo sami k očetu in takrat jih je treba kar potistnit k njemu. Punce, le pogumno, zmorete tudi brez njih, oni naj denar nosijo, pridno delajo kariero, zamenjajte same kakšno žarnico ipd., potem boste pa tudi ve na vrsti za prosti čas in vaše hobije, nič bat. To obdobje, ko ste pripete na dom in otroke, je zelo kratko. Bodite močne in samostojne, saj bodo potem takšni tudi vaši otroci. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|