kirurška odstranitev bulice na dojki-bolniška? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

sinta -> kirurška odstranitev bulice na dojki-bolniška? (26.4.2011 16:31:03)

Pozdravljene,

če ima katera izkušnje bi prosila, če mi napiše koliko časa moraš biti na bolniški po operaciji pri kateri ti odstanijo bulico na dojki. Sicer čakam na datum, amapk bi rada v službi splanirala in okvirno povedala kako dolgo bom odsotna.

Hvala za vaše odgovore in lep pozdrav,ž
Sinta

Freya88 -> RE: kirurška odstranitev bulice na dojki-bolniška? (27.4.2011 10:33:08)

In zakaj to ne vprasas zdr.? Osebnega, drugace pa poklices tja, kjer ti bodo delali poseg in se pozanimas...

mišk -> RE: kirurška odstranitev bulice na dojki-bolniška? (1.5.2011 18:35:38)

Jaz sem sicer bila na takšni operaciji še kot študentka, zato ti glede bolniške ne znam povedat. Sem pa v bolnici mislim da dvakrat prespala po operaciji.
Ko sem prišla domov sem se dobro počutila in če ne bi imela nekega ne vem kakšnega težkega fizičnega dela, bi lahko šla po moje hitro v službo. Samo to je bolj odvisno od posameznega primera.

mišk -> RE: kirurška odstranitev bulice na dojki-bolniška? (1.5.2011 18:36:33)

Možno je, da si na bolniški dokler ti ven ne poberejo šivov...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Felicita -> RE: kirurška odstranitev bulice na dojki-bolniška? (6.5.2011 16:52:59)

pri meni je blo 2 leti nazaj tko - sem prišla v bolnico, so opravili teste, prespala tam, so me naslednji dan operirali in sem šla isti dan domov. mislim da sem mela napisano en teden mirovanja; šivov pa kot takih nisem mela oz. jih niso ven pobirali.

Stran: [1]