pelin -> RE: ločitev in deljenje premoženja-preživnina (1.5.2011 11:47:57)
|
Tudi jaz sem mnenja, da bi bilo najbolje, da vse skupaj uredita po uradni poti....Oprosti ampak iz partnerjevega vidika se tudi jaz ne bi kar tako izselila iz stanovanja, ki sem ga pomagala opremljati z denarjem pridobljenim ob poroki (pa čeprav je stanovanje od tvojih starih staršev...), plačevati preživnino za otroka in povrhu vsega še zate (oprosti to bi mi bilo pa tako izpod časti, da raje stradam, pa čeprav to stokrat piše v zakoniku....če bi bila zdrava, bi pač napela vse svoje moči in našla službo, pa čeprav ne ravno idealno). Seveda o dogovoru o plačevanju preživnine za otroka ni dileme... Ne vem sicer kakšno je realno stanje in vzroki za nastanek le tega...opiram se le na tisto kar si zapisala. Nikakor ti ne očitam, vendar bi rada povdarila to, da razumem tudi tvojega zdaj kmalu bodočega partnerja...Življenje gre res naprej , vendar se ga težko gradi, če niso stare zadeve urejene...Prav zaradi tega je po moje najbolje, da se obrneš na strokovno uradno pomoč, ki bo stvar nepristransko uredila...
|
|
|
|