end1 -> RE: OD 1. julija dalje velja ZPRCP - Kazni so pa krute!! (10.5.2011 14:05:44)
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Kaj ma pa desno pravilo veze s talnimi označbami in omejitvijo hitrosti? Najbrš to, da žaba nima las. Bo treba mal sive celice zašibat. da kljub temu, da ni vidno pravilo, kot niso talne označbe ob snegu, pa je kljub temu pravilo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Bil na treningu varne vožnje, tako začetnem, kot nadaljevalnem, potem pa še na treningu terenske vožnje, ni da ni, pa še v avtu sem nonstop že dobrih deset let, v Sloveniji pomojem da ni ceste po kateri nebi peljal vsaj enkrat pa se še zgodi, da za..bem. Tko da na tvojem mestu nebi bil tako prekleto samozavesten. tu si ti samozavesten, ker ti enostavno ne verjame, da je nisi vsaj enkrat prepeljal. V avtu sem tudi non stop zadnjih deset let, pa tudi sprobala treninge kot ti. In ja za..bem ja, da ne nisem izjavla. Me zanima, kako ti bo zabavno, ko boš sredi ničesar spregledala znak in pok, boš ob celo plačo. to si pa ti izjavil, nesreče še nisem povzročilain se tudi kakšni izognila zaradi moje previdnosti. kar bo pa bo, smejem se pa za konkretne prekrškarje, katerim pomoje tudi ti privoščiš globo, točke, prepoved vožnje, zaseg ....
|
|
|
|