Anonimen -> RE: Bolečine leve roke ter nad levo dojko (24.4.2011 18:09:59)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freya88 Js ti drugega kot kardiologa ne znam povedat... zal! Ce bi bilo ortopedsko (recimo kaksno vklescenje apd), bi bolela (vsaj ponavadi) samo roka... Ni pa za izvzeti tudi psihosomatske bolezni... sploh ce imas tako hitro napade panike... Ni nujno, da boli samo roka, če gre za vkleščenje. Jaz imam vkleščen živec pod lopatico in ko me zagrabi, me boli roka, mravljinči mi prste, boli me odspredaj pod prsmi (ne pa v hrbtu!), zelo težko diham, vsak globlji vdih je nemogoč. Stanje se mi je poslabšalo med nosečnostjo (sploh proti koncu) ter kadar sem nosila kakšno večjo težo na hrbtu (recimo v srednji šolo ruksak). Vse skupaj izhaja iz moje grde, ukrivljene drže. Mi je pa ZELO pomagala masaža hrbta, maserka mi je prav rekla, da čuti pod lopatico vozliček, če mi ga spravi ven. Rekla sem ja, mi je fajn pritisnila, zabolelo kot sto hudičev, ampak sem potem imela 2 leti mir. Potem je bila pa prva nosečnost in se mi je spet ponovilo. Tako da sem po drugi nosečnosti šla spet na masažo in je precej bolje.
|
|
|
|