Blaziina za Guinny Speedi (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Starši čvekamo

Sporočilo

krokar -> Blaziina za Guinny Speedi (23.4.2011 20:35:08)

Živjo, mamice!! Tu veliko čvekate in mogoče mi lahko pomagate. Iščem namreč blazino za speedija XS. Sam voziček je precej glomazen in za manjše otroke se da kupit dodatno penasto blazino, ki občutno zmanjša sedišče in je tako udobnejša za male ritke. Spraševala sem v BABY CENTRU, pa tega nimajo in tudi, če bi naročili mi ne morejo zagotovit, da bo kmalu dobavljivo....blablabla
Ima morda katera kako idejo, informacijo kje to kupit?  Ali pa če morda poznate koga, ki to proda?
Hvala za vsak odgovor in uživajte s svojimi sončki!!

zmajcy_ -> RE: BLAZINA ZA QUINNY SPEEDI (23.4.2011 21:05:10)

kje v baby centru pa si spraševala? jaz sem jo pred enim mesecem naročia preko spleta in sem dobila naslednji dan.

krokar -> RE: BLAZINA ZA QUINNY SPEEDI (24.4.2011 10:14:44)

v Kopru....

anckabancka -> RE: BLAZINA ZA QUINNY SPEEDI (24.4.2011 15:59:49)

Mene pa zanima ali je ta blazina res uporabna? Mali je star 9 mesecev, ali bi mi še vseeno prišla prav?

zmajcy_ -> RE: BLAZINA ZA QUINNY SPEEDI (25.4.2011 19:41:31)

Mogoče bi pa dobila če bi naročila preko neta? Probi, sej zgubit nimaš kej.

anckabancka ne vem kok bi ti prišlo v poštev, odvisen koliko je velik tvoj otrok.

krokar -> RE: BLAZINA ZA QUINNY SPEEDI (25.4.2011 21:26:27)

Ja samo da minejo ti prazniki pa bom kar poklicala za naročilo!!

activia -> RE: BLAZINA ZA QUINNY SPEEDI (3.5.2011 20:28:56)

Je kateri morda uspelo se prebit do te blazine? Namreč v Baby centru je nikakor ni za dobit[sm=zmeden.gif]
Vsaka informacija dobrodošla :)

Srčekgirll -> RE: BLAZINA ZA QUINNY SPEEDI (14.5.2011 18:50:15)

Jst sm kr od avto sedeža tist dodatek (tiste blazine k pridejo dodatno not)  v voziček dala in pride fajn. Drgač sm pa enkrat zasledila v BC na netu da majo za v voziček neki dodatek sam k sm naslednjič hotla naročit ni blo več. Sicer pa še dobr da nism kupla in mi je ena kolegica predlagala da naj probam in sm pršparala skor 40€[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Srčekgirll -> RE: BLAZINA ZA QUINNY SPEEDI (14.5.2011 18:59:21)

Takole to zgleda (spodnji del je od enga avtosedeža zgornji pa od druga in je super, pa še ne leze mi več v eno stran):
[img]http://www.shrani.si/t/3z/13b/58X2gOm/img0004.jpg[/img]

zmajcy_ -> RE: BLAZINA ZA QUINNY SPEEDI (30.5.2011 13:44:39)

če jo katera še potrebuje jo jaz prodajam, ker smo zamenjali voziček.

activia -> RE: BLAZINA ZA QUINNY SPEEDI (31.5.2011 17:09:57)

zmajči kakšne barve imaš blazino? smo zainteresirani kupci,potem je nisi sprobala če je vredna nakupa?

zmajcy_ -> RE: BLAZINA ZA QUINNY SPEEDI (2.6.2011 14:25:34)

activia sem jo uporabljala 2 mesca in pri nas se je super obnesla saj je mala precej suha. je pa temno modre barve.

mimi2011 -> RE: BLAZINA ZA QUINNY SPEEDI (26.6.2011 8:25:26)

Če katera prodaja to sedežno podlogo, se priporočam. Mali je star 4 mesece in je voziček res prevelik, sploh zato, ker se ga ne da dati v popolnoma ležeč položaj, potem pa ful dol leze.

Stran: [1]