Kozmetika za mamico (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Ezi -> Kozmetika za mamico (16.8.2005 14:50:36)

Joj, sem se včeraj malo bolj pogledala v ogledalo in :zmeden: kolk gubic!!!!
Madona, pa saj še nisem tok stara?! Ali pač :(
Kakšno kozmetiko ve uporabljate? Kremice, mleka, tonike ... kaj sploh uporabljate? Pa kakšne "čudežne" preparate? :) Dajte se malo razpisat prosim, rada bi se malo seznanila s tem, ker bom morala v šoping za mlado, napeto kožo ...

Lp, Ezi

mehurčica -> Kozmetika za mamico (16.8.2005 14:57:05)

Jaz sem si kupila pred kratkim kremico od Green Line, proti prvim gubicam in se mi zdi, da je ful izboljšanje! Sicer niti nimam še kaj dosti gubic, ampak vseeno.:) Za obraz drugače uporabljam samo tisto tekoče milo ali pa samo vodo. Seven pa mi je za roj. dan kupila še čistilno vodo iz Loccitane(al kako se reče?) in je tudi superca!

Včeraj, ko sem bila z Davidom v mestu, mi je spet nekdo rekel "sestrica".:)-:)-:)- Tako da zgleda res še ne zgledam toliko stara, kot sem.:bravo:

Pajaca -> Kozmetika za mamico (16.8.2005 14:59:48)

Jaz mam od nivee.... kremco za podnev eno aqua beauty, pa eno za ponoč, pa eno za podočnake. To je to.

Ne uporabljam nobenih tonikov, mleka, losjona, ličil in podobnih packarij.

Pa ja umivanje vedno z ledeno mrzlo vodo.

Kožo mam pa čist ok, vsaj jaz sem zadovoljna z njo. Moj prav da mava obe s tamalo isto mehko gladko kožo, da mu je to tko fajn.....

Pr men velja da je manj več. Pa do ene 3 leta nazaj sem se pa sam z uno niveo soft mazala.... nisem rabla druzga.

Seven* -> Kozmetika za mamico (16.8.2005 15:18:23)

Pojdi v trgovino L`occitane (sama prisegam na njihovo kozmetiko) in prosi za kaksen testercek. Prodajalke so ful prijazne. Ce si stara okrog 30, potem pases ze v linijo za zrelo kozo.. :)-:)-:)- Potem poskusi doma in se odloci.. Jaz imam njihovo tekocino iz cveta suhocvetnice.. Je super..

Ezi -> Kozmetika za mamico (16.8.2005 19:46:55)

Aja, a zrelo kožo imam že??!! No, vsaj zgodnje zrelo, prav?;)
Ja, ravno to je, tudi jaz pravim, manj je, boljše je in do sedaj sem uporabljala v glavnem vodo, milo in pozimi kakšno kremo. Zato tudi ne poznem teh stvari. Od ličil uporabljam le maskaro. Ampak, zdaj pa se mi zdi, da je čas, da koži malo pomagam. Okrog oči sem precej ... Bom res skočila v L'occitane, samo verjetno imajo kar zasoljene cene? Ali ne? Po Nivei pa dobim male mozoljčke. Vsaj po obrazu. Zdaj uporabljam Niveino mleko za telo, pa mi je všeč.
Bom poskusila kar ste mi predlagale, poskusila bom s testerčki. Seven, za kaj pa je tekočina iz cveta suhocvetnice? Sestrica Mehurčica ;), kje pa imajo Green Line? DM? Ali mi priporočate dnevno in nočno kremo?

mehurčica -> Kozmetika za mamico (16.8.2005 20:13:15)

Green Line kremico sem si kupila v Mercatorju, ker sem takrat glih mela od atija kartico.:)-Drugače si je verjetno ne bi kupila, ker se mi zdi draga-cca.1600sit. Na tej kremi menda nič ne piše ali je dnevna ali nočna. Meni je itak fajn, da je kao univerzalna, ker drugače bi verjetno dala 2x toliko. Pa si ne moremo glih ne vem kako privoščit.

:)

Anonimen -> Kozmetika za mamico (17.8.2005 1:19:48)

Prva stvar je voda. Iz pipe v kopalnici, mrzla.
Uporabljam mleko in tonik (popoldne, ko vstanem), nato navadno vlažilno kremo, potem krema proti podočnjakom. Po potrebi dodam "sušilec mozoljev". Obvezna je Labella ali prozoren lip-gloss.
Tekom dneva se osvežim z osvežilnim robčkom ali pa se namažem s kremo za čistejšo polt.
Če se odločim še za make-up, je najprej tekoči puder, nato puder v kamnu in senčilo za lica. Za oči je senčilo za veke, eye-liner, barvica za oči in maskara, za usta barvica za ustnice in šminka. Na koncu še parfum ali deodorant.
Tekom dneva si pri make-upu popravim barvico za oči in šminko, ostalo pa ponavadi ni potrebno.
Mislim, da ne upoorabljam ničesar čudežnega.

urbancek -> Kozmetika za mamico (17.8.2005 14:07:40)

Vodo, deodorant, občasno kak parfum. Krem praviloma ne uporabljam, ker me ima ta mali očitno tako rad :)-:)-, da me stalno nekaj paca po obrazu. Meke upa pa tudi doma ne uporabljam iz istega razloga. Kar prišparam a, ne, saj je voda skoraj zastonj.
Včasih se namažem z otroško kremo, ki ima malo kemikalij.
Lp

Stran: [1]