ronja
|
Zakaj bi pa svojemu partnerju lagala? Lahko zato, da ne uničiš trenutka - včasih je kak fajn trenutek in te partner vpraša, kaj misliš, tebi pa ravno šine skozi glavo kaka totalna bedarija, ki bi uničila razpoloženje (recimo, ali je pralni stroj že zapiskal ali pa kako sta punci naredili itd... skratka kaj neromantčinega;). In takrat se zgodi, da rečem, da ne mislim nič ali pa povem kako misel pred to tatrapasto itd... Vem, da to delava oba in včasih se zgodi, da se obema skozi misli kaka bedarija sprehodi in takrat se super nasmejiva . Včasih tudi, če se samo enemu, včasih pa se tudi zlaževa. Največkrat mu lažem o tem, do kdaj sem delala - samo do 2h,3h... samo zdaj me že vedno pogrunta in samo rečem, da ne bom povedala . Pa za vsako presenečenje se je navadno treba kaj zlaga, če hočeš, da uspe. Ker so pač življenja preveč prepletena, da bi lahko vse izpeljal čisto na skrivaj. Včasih se zlažem, ker se mi ne da kregat in razpredat Tega sicer ne uporabljam pri njem, je pa včasih uporabno pri babicah in dedkih... to pa sem se naučila od lubija . Ker včasih res ni vredno in je res brezveze, ker se pač o čem ne strinjaš in se tudi po 5ih razpredanjih ne boš... Ker pač vidimo ene stvari drugače. Ogromno pa lažem svojim otrokom: da ne grem čez rdečo luč, da nisem mogla prit prej iz službe, čeprav bi lahko ne šla na wc ali skenslala sodelavko, ki se je hotla še nekaj zmenit, ko sem se ravno odpravljala domov, da je oči poslal sms, kadar ga par dni ni in ga pogrešata, da je narisala krasnega rakca, čeprav ga niti pod razno ne vidim v tisti sliki, kjer sem pred minutami ravno našla ribo, ki naj bi bila narisana , da stric nima časa, itd itd... sfejkaš orgazem in rečeš kak fajn da je blo No, tega mi pa ni treba . Če pa bi morala, pa mogoče bi - ne vem.