Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja Je pilot ja, še en tak zelo hmmm, napol erotičen sestavek je napisal en par let nazaj o tem, kako je naredil izpit za pilota Kje sem pa jaz to zamudila? Maš link, me prav firbec matra, ker ti ne označiš glih vsakega prispevka s temi besedami - je moralo bit res nekaj posebnega;). Sanjačica, katere odgovore pravzaprav iščeš - katere ukaze rabi helikopter ali kje dela Colt? Sanjačica, vem, da je Colt nate naredil slab vtis kot pompozen, vase zagledan, hmm, kaj še? Jaz ga pač poznam že kar nekaj let (sicer samo prek RR), in vem, da ima svoje finte in fore. Ima pa tudi svoje pluse, tako da v končni fazi, če potegnem črto, čist OK fant (oziroma moški, no, saj jih nima 18 ). Tako kot vsi mi ostali, imamo take in drugačne osebne lastnosti. Colt, pa da ne boš zdaj malo zrasel ! Pilot si lahko tudi prostočasno, ni treba to delat službeno. Ronja, to je pa enkrat objavil na čvekanju (pa še nekaj svojih drugih zapisov), gre se za zgodbo o celotnem postopku od priprave na vzlet, let sam, pristanek, ampak napisano s tako strastjo, kot pač prvič, kaj pa vem, ko delaš nekaj, kar si si dooolgoo želel in se ti končno uresniči. Zato sem napisala erotičen, ker je zgodba nabita s čustvi, energijo, prav čutiš, kako adrenalin šopa po krvi, vznemirjenje. Taka zgodba, da lahko podoživiš čustva. Fajn napisano, no.
|