Anonimen -> RE: Prosim za mnenja (11.5.2011 19:18:40)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica. IZVIRNO SPOROČILO: sanjačica IZVIRNO SPOROČILO: Colt IZVIRNO SPOROČILO: Freya88 , da si vsaka mama kao zeli, da se hci poroci z zdravnikom ali odvetnikom... Pilot je še vedno no1 in vedno bo! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Ne bi se mogel bolj zmotiti, ali pa se ne znaš vživeti v vlogo ženske. Kaj pomaga ženski mož, z epoletami na ramah, če pa je za vse sama? Mož na leti čez Atlantik, Tihi ocean, žena pa doma sama za vse, otroke in podobno. Če mene vprašaš, ne hvala. A veš kako, ljudje smo si različni. Enim je pomembna čustvena in fizična bližina, drugim zunanji izgled, tretjim denar, četrtim status VIP, občutek varnosti,... in tako si tudi izbiramo partnerje. Velikokrat se sicer potem izkaže, da tisto, kar smo iskali, ni tisto, kar rabimo, ampak ne pa vedno. Na kratko: ljudje smo si različni in imamo različne želje in potrebe. Točno to. Mene bi ubilo, da me mož čaka vsak dan ob pol štirih s kavo doma. Drugemu je to ideal, če ne nadideal družinskega življenja. Ni pomembna oblika, pomembno je to, da najdemo tisto pravo obliko, ki paše na našo kožo.
|
|
|
|