mausikaa -> RE: nagajanje hormonov (26.4.2011 8:20:28)
|
hormončki, hormončki, hormončki...nikakor niso enostavna zadeva... kar se pa tiče počutja po neuspelem postopku bi pa rekla takole: mene je vsak postopek potolkel in sem potrebovala kar nekaj časa, da sem "prišla k sebi" to je le zelo zelo stresna zadeva, še bolj postane zadeva stresna če okolica (služba, kao "prijatelji") vedo v kaj se spuščamo, večinoma so pripombe pozitivne, se pa najde tudi kakšna takšna pikra ali povsem neumestna...in če se postopek konča neuspešno je za vse nas še hujše...ostali rečejo ah no, bo pa drugič boljše ali kaj podobnega v tem smislu, me pa ostanemo same v najboljšem primeru z razumevajočim partnerjem. Me smo tiste, ki smo si risale zgodbo o nerojenem bitjecu ki ga bomo nosile pod srcem, me smo spremljale vsako spremembo v telesu, me smo tiste ki smo se trudile biti trdne pred drugimi...in me smo tiste ki smo izpostavljene ogromnemu stresu...me bi si morale vzeti čas in ne hiteti v nov postopek, me si moramo dati dihati, in me moramo pustiti telesu in duši da si opomore...ne moramo pričakovati, da bomo lahko takoj naslednje jutro polne energije obrnile nov list...
|
|
|
|