alamar -> Kamp Polari (Rovinj) (21.4.2011 18:55:26)
|
Malo sem razmišljal, kam bi šli letos kampirat s psom in da je v krogu 200 km od Ljubljane. Nekam, kjer še nismo bili. V oči mi je padel kamp Polari pri Rovinju, ki naj bi bil precej lepo urejen in prijazen do psov. Imajo pasje tuše, pasjo plažo in psi naj bi bili nadvse dobrodošli povsod razen v premium delu s plažo, ki ima modro zastavo in seveda na bazenu. Poleg tega je blizu malo večje mestece, kar radi izkoristimo za večerne sprehode. Cena je tudi kolikor toliko nepretirana za Istro. Osnovne informacije in plan kampa sem seveda našel na internetu sam, me pa zanimajo še malo osebne izkušnje. Zanima me predvsem. - Je možno ob obali peš priti po kakšni urejeni poti do Rovinja (razen po neki kolesarski stezi, ki pa domnevam ni namenjena pešcem)? - kakšna je kaj plaža, kjer je dovoljeno kopanje psov (je spodobna, ali zanikrna luža, kot marsikje drugje)? - kako je z internetnim dostopom (je brezplačen wi-fi in na katerih mestih)? - kako je s spoštovanjem nočnega miru? Je bolj miren kamp, ali so glasne žurke, vožnje avtomobilov...itd Tudi kakršnikoli ostali vtisi in mnenja so dobrodošli.
|
|
|
|