Tanja55 -> RE: zaposlitev v skandinavskih deželah (21.4.2011 12:32:26)
|
IZVIRNO SPOROČILO: gagaga Rada bi šla v eno deželo, kjer imajo boljše plače in lažije življenske pogoje. boljse place in lazji zivljenjski pogoji se obicajno izkljucujejo...recem ti lahko samo to, da ti kar pogumno ampak isci sluzbo v tujini, ker: a) imas boljse moznosti za napredovanje, razvoj sposobnosti b) lahko delas kar te veseli pa npr. doma ne mores c) si zelis izziva d) ti je dezela vsec e) gres za ljubeznijo... sama sem odkrila, da so to eni izmed razlogov, ki te vlecejo skozi dneve ko ti ni fajn, ko mas domotozje, ko se lusta slovenscine ....samo zelja po denarju in lazjem zivljenju te ne bo obdrzala v tujini za dalj casa. Danska je lepa dezela, Danci zelo ponosni na svojo kulturo in zgodovino, ampak vreme je za umret, depresije ful, davki visoki, Danci nekateri zelo zaprti, pravi prijatelji so redkost...ti posljem naslov sole, pa pejt gor za nekaj mesecev in preveri, ce ti ustreza...jaz sem se mela fajn ampak zivela tam pa ne bi, pa mi je res zelo lepa dezela in fajn jezik. Veliko srece!
|
|
|
|