plusek (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

moni3 -> plusek (20.4.2011 11:10:10)

Ojla!SEm nova med vami.Imam vprašaje in sicer:Bila sem v postopku IVF.Danes je 12 dan od transferja.Menstruacije še ni ,seveda sem šla delat test,ki je negativen.Danes je 27 dan ciklusa(normalno m pride od 25 do 28 dneva)Sedaj sem pa čisto preč,ali je to to,ali lahko sploh še upam.Če ima katera kakšne izkušnje bi prosila za odgovor.Najlepša hvala!

golobica82 -> RE: plusek (22.4.2011 10:25:45)

Ciklus pri umetni oploditvi ni enak tvojemu ciklusu in ne moreš gledati kako imaš ti ciklus, ker je tu vse umetno sproženo. Jaz sem se vedno orientirala, da bi bil datum NEpričakovane menstre 14 dni po punkciji, saj sem si štela punkcijo kot ovulacijo v naravnem ciklusu in od O do M je 14-16 dni.  Poskušaj si pomagati s tem. Upoštevati pa tudi moraš, da tablete, ki si jih ustavljamo (prometruim ali druge) zavirajo menstro.
žeim ti, da bi zagledala svoj plusek!!!

moni3 -> RE: plusek (22.4.2011 13:14:40)

Hvala!DAnes je 14 dan od transferja in imam že drugi dan rjav izcedek,bolečin pa nobenih.Sem se pa že včeraj nekako sprijaznila ,da ne bo nič.Se mi je pa zdelo,da imajo prste vmes tablete.Nič gremo naprej.Hvala in lp.

curkica -> RE: plusek (22.4.2011 15:48:04)

Kdaj si pa naročena v ambulanti, kjer si bila na IVF? Probaj še dat kri, da boš za sigurno vedla, pri čem si [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

moni3 -> RE: plusek (22.4.2011 15:59:23)

26.4.Ampak,če se bo vlilo ne bom šla .Sestre so rekle če je menstruacija ne hodit.Ne vem.To je bil moj prvi postopek,drugič bom vsaj vedla malo več.Ali rabim vse nove napotnice ali kako.Sem pri prof.Tomaževiču in bom verjetno spet čakala.To mi gre na živce.Nisem ravno v rosnih letih tako,da mi je škoda vsakega dne.Hvala vsem in srečno.

Stran: [1]