|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Termo krožnik
20.4.2011 9:36:34   
Ninic
Pozdravljene. Midva z malčkom sma se začela hranit in seveda, ker so te količine zelo majhne in jemo pačasi se nama hitro ohladi. Razmišljala sem o termo krožniku, ki pa so različni in verjetno tudi različno učinkoviti. Prosim, če mi pomagate pri izbiri in poveste o vaših izkušnjah.
npr. A je kakšna razlika med tem

http://nakup.pikapolonica.com/dude-in-prehranjevanje/pripomocki-za-hranjenje/krozniki-in-skledice/mam-termo-kroZnik-s-priseskom/6692424042894669242

in tem krožnikom

http://www.mimovrste.com/artikel/1390616430/galerija/termo-kroznik-racka/slika/155363#galerija

user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
20.4.2011 10:49:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Ninic)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Termo krožnik
20.4.2011 11:05:23   
ajataja
Imam tri user posted image pa tudi nisem pri nobenemu uporabljala tega.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.4.2011 12:03:26   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

jz cesa takega nikoli nisem imeli, se mi zdi BV...

enako
Prej bi potrebovala takega, ki hrano na hitro ohladi user posted image

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 20.4.2011 12:05:07 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.4.2011 12:11:58   
tybysy
Jaz sem tudi razmišljala o nakupu tega krožnika. Ker traja obrok tudi do 15 minut in mrzel krompir ni dober, verjemite! Tudi jaz ne maram mrzle hrane na svojem krožniku.
Upam, da se najde katera, ki ima izkušnje.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.4.2011 12:25:45   
lenčy
poskusi, sj pomoje nimaš kaj izgubit. sj mene tudi moti, da se obrok ohladi ampak tudi na to se mora navadit, sj tudi mi na koncu že skor mrzlo jemo. sicer mamo pa mi tak direndaj po mizi s krožnikom vred tko da ne vem, če bi pri nas to pršlo v poštevuser posted image

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu tybysy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.4.2011 13:13:36   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: tybysy

in mrzel krompir ni dober, verjemite

Boljš kot prevroč - ko enkrat začneš kuhat takrat, ko otrok spi, se ti zgodi vse živo - od tega, da imaš obrok pol ure prepozno do tega, da ga imaš 1 uro prekmalu. Kaj češ pol - še enkrat kuhat? Krompirja pa ne moreš pogret. No, lahko se znajdeš - če narediš pire doliješ vročo omako (ali pa mleko), če je pa krompir priloga, daš pa čez kislo smetano - imaš pa varianto mrzlega krompirja user posted image .
Obstajajo pa tudi otroci, ki tople hrane sploh ne jejo. Sicer pa - če malček poje v 15h minutah, je to precej hitro. počakajte, da začne jesti sam. Potem zna trajat tudi 1 uro. Pol pa noben termo krožnik ne pomaga.
Moj nasvet - ne komplicirajte.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tybysy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.4.2011 13:25:30   
m_o_i
ekzekli, Kati-nas mulc od prvega dne ne mara toplega mleka, da o GH ne govorimouser posted image
termo kroznik sem kot vestna in skrbna mamica user posted image ITAK nabavla-za prah nabirat na njem je OK.

aja, MAMovega mam-sicer brez priseskov. se pa zlomim, preden odprem tisti cep za vodo nalit/odlit(brez noza nena gre)

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.4.2011 22:47:30   
Ninic
Hvala za nasvete in pripombe.

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.4.2011 23:42:29   
sazi
Otroci so si med seboj različni. Moj sinko že od rojstva ni ješč. Res katastrofa vse okoli hrane. Obrok pri nas (pa je zdaj star 5 let) traja tudi eno uro (ali več). In ja, ko je bil majhen, je pojedel 2-3 žlice in je bila hrana mrzla. Če sem jo pogrela, je pojedel naslednje 2 ali 3.
Si verjetno mislie, da sem zmešana, ampak 5-letnika, s 15imi kilami, ki je non stop bolan res prepričujem, da je fajn kaj pojest. Pri enem letu pa sem mu grela hrano. Če bi imela tak krožnik, bi imela verjetno manj dela.

Fajn bit pameten, če imaš otroka, ki želi pojesti vse, kar vidi.

Pa ne obsojam nikogar. Samo probajte pogledat še malo z druge perspektive.

(odgovor članu Ninic)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.4.2011 20:03:53   
K_a_t_i
Sazi, seveda, če otrok noče jesti drugega kot tople hrane, da boš naredil vse, da bo to pojedel. Te nihče ne obsoja in ne pametuje. Tukaj so samo mnenja - od moje prijateljice sin (zdaj ima 3 leta in pol) pa se hrane niti dotakne ne, če ni mrzla. Morda torej boljši nasvet za mamico, ki je odprla to temo - naj proba, če otrok je raje poje toplo kot hladno pa šele nato kupuje.
No, upam, da se najde tudi kdo, ki je tak krožnik imel in ji pove, če hrana noter dejansko ostane topla.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
21.4.2011 20:06:50   
m_o_i
evo, v MAMovem je ostalo kosilo toplo nekje pol ure (in nas te pol ure ni jedel NIC)
ampak toplo, ne vroce!

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 12
21.4.2011 20:45:15   
Anonimen
Jaz sem to reč kupila pa moram rečt, da me ni pretirano navdušila. Itak je v njem prostora za zelo malo vode, tako da se tudi ta voda precej hitro ohladi.

(odgovor članu m_o_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
21.4.2011 20:56:06   
Masha_M
Jaz imam Foogo lonček, kupljen preko eBaya in sem super zadovoljna z njim. http://www.thermos.com/product_details.aspx?ProdID=740&CatCode=FOOD&q=

Ker sem pogruntala, da mi otrok veliko raje je toplo ali vsaj mlačno kot hladno, sem si omislila tole. Skuham ali pogrejem doma, spokam sem notri, se odpravim ven in je tudi do 5 ur še lepo toplo.

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 14
23.4.2011 12:10:29   
nosecka26
pri nas tudi kar nekaj časa traja da poje kosilo oz. obrok, pa še navajam ga, da bi sam jedel, zato sva mu tudi midva kupila takega iz pikapolonice, predvsem zaradi priseska, ker on krožnike in lončke meče kot za šalouser posted image , no, tega pač ne more, ga je smešno gledat ko se matra in ves jezen postane, potem pa odneha in se raje z žlico in hrano začne ukvarjatiuser posted image . Je pa res tisti čep za vodo tko smotan, si prste prej polomiš preden ga dol vzameš. Hrana je pa kar nekaj časa topla.

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.