Kaj potrebujem za vpis na zavod???? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

lin -> Kaj potrebujem za vpis na zavod???? (16.8.2005 13:05:32)

Punce porodniška se mi je iztekla,sem ostala brez službe(nič novega če nisi za stalno ko zvejo da si :nosecka: letiš oz,ti nepodaljšajo pogodbe čeprav je bilo obljubljena da mi bodo(dokler niso vedli da sem:nosecka:))
No jutri se grem prijavit na zavod pa me zanima kaj vse potrebuje,?
-delovno knjižico,še kaj?????????????

CatJa -> Kaj potrebujem za vpis na zavod???? (16.8.2005 13:09:05)

Kopijo davcne stevilke, kopijo osebnega dokumenta, kopijo kartice osebnega racuna, kopijo pogodbe o zaposlitvi.

CatJa -> Kaj potrebujem za vpis na zavod???? (16.8.2005 13:10:40)

http://www.ess.gov.si/slo/Dejavnost/KnjigeInZlozenke/Zlozenke/kaksepri.htm

DeVilla -> Kaj potrebujem za vpis na zavod???? (16.8.2005 13:12:26)

Jaz grem na zavod šele s 1.9. So me skenslal tud takoj po porodniški, s tem da zdaj še nadomeščam sodelavko na letnem dopustu pa da cel svoj letošnji dopust skurim...:(

JASNA D -> Kaj potrebujem za vpis na zavod???? (16.8.2005 13:25:22)

A dela katera na ZRSZZ, da bi jo nekaj na privat vprašala?

Tudi mene so skenslali, zdaj me pa noben noče, ker imam 2 mala otroka, pa jesen in zima sta pred vrati, ko so froci kar naprej bolni.....

Jasna

lin -> Kaj potrebujem za vpis na zavod???? (16.8.2005 13:27:30)

CatJa
Hvala si mi prikrajšala pot ker jaz morem na zavod v Izolo kjer imam stalno prebivališče živim pa v Portorožu(začasno) tako da če mi nebi ti posredovala te info pol stvari nebi vzela s sabo in bi morala laufat gor pa dol po mankajoče papirje.
Hvala še enkrat

CatJa -> Kaj potrebujem za vpis na zavod???? (16.8.2005 13:37:34)

Ni za kaj!

LP na :morje:

spacey -> Kaj potrebujem za vpis na zavod???? (16.8.2005 13:39:05)

Lin, a pa ne greš septembra v novo službo? :zmeden2:

Lp

CatJa -> Kaj potrebujem za vpis na zavod???? (16.8.2005 13:40:03)

Lin, pocakaj!!! Sem pozabla se kopijo zdravstvene kartice, da te bojo zavarovali! Pa pazi, ker pri zavarovanju ful zavlacujejo in se ti lahko zgodi, da rabis zdravstvene usluge in ugotovis, da sploh nisi zavarovan :hudicek:

lin -> Kaj potrebujem za vpis na zavod???? (16.8.2005 13:44:24)

Spacey oktobra ma ni sigurno,tako da če gre vse posreči bom samo en mesec na zavodu ma veš če ne drugo se mi splača bom pa vsaj en mesec plačala vrtec dosti manj,ker Lin gre s septemrom v vrtec. aja pa zavarovana bom ta mesec ker nikolio neveš kaj se ti lahko zgodi,no upma da nič

lin -> Kaj potrebujem za vpis na zavod???? (16.8.2005 13:45:00)

CatJa hvalaše enkrat zlata si!:rozica::rozica::rozica::rozica:

Stran: [1]