HuAnita -> RE: Ko ti sin reče.... (20.4.2011 9:05:07)
|
Moja dva se predvčerajšnjim pogovarjata, že v postelji, tik preden sta zaspala: Pe: Pi__, a ti imaš rada babico M? PI: Ne... Pe: Zakaj pa ne? Ker vedno pride po naju v vrtec? PI: Ne, ker, ker... je tak debela! Pe: Pa ker nama nikoli nič ne da! Me je tudi prav zabolelo, saj mi ju mama skoraj vsak dan ger pobrat v šolo in vrtec, ker imam tako službo, da ne pridem prav čas, vsakič jima da kakšno malenkost - rebro čokolade, ali jagode, kak čokoladni draže... Je pa res, da je precej močna, ampak do zdaj tega nikoli hči ni rekla... Enkrat smo debatirali o njeni sošolki, češ da ni debela, ampak močna, smo ji razložili, da eni so tudi bolni in zato močni... Ker pa vem, da vedno z veseljem gresta k tej babici, tudi spat, da se imajo zelo radi, da jo velikokrat citirata, (sploh če jaz kaj ne dovolim): babi pa dovoli, da ... Tako da zdaj skušam to ne premlevat... Mi je pa moj skotraj 5-letnik že parkrat rekel, da sem grda, in čakal, kaj bo. Pa sem se že pripravila in mu rekla, v redu, ti si pa meni najlepši fantek na svetu, pa še moj najljubši sinček si. Pa je e-jal. Me pa bolj 'zaboli', ko mi da zvečer ljubčka, pa reče: Mami, daj mi še onega, debelega lička! (ker kao imam en liček bolj debel..) Se je za zamislit...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]
|
|
|
|