Udb -> oktobrke... (16.8.2005 18:26:02)
|
Dan! Čist zadepresirano vreme! :(( Danes sem imela ponovno UZ, ampak je G ugotovil, da se glavice našega :duda: ne da izmeriti, ker leži prenizko - v bistvu že v položaju za porod! :( Halo?! Le kam se mu mudi! No, tako da je G še preveril, če sem kaj odprta. No, nisem, ampak je pa rekel, da je maternični vrat mehak. Kaj to pomeni? Mah, sploh nisem mogla nič prašat, se mu je tako mudilo!! Potem sem nesla izvid k svoji G, seveda spet čakala in na koncu prišla samo do sestre, ki me je naročila 12.9. (!!!! ŠELE!!!), mi dala napotnico za kri in to naj bi bilo to!! Še dobro da obstaja net, da sem vprašala, če ne dobim nič potrdila o datumu poroda - in njen odgovor? A ga še nimate? HALO?! Res dobro, da si človek še kje kaj prebere! Še posebaj, ker sem samo še 60 dni od roka! Tako da sem dobila potrdilo, nisem imela niti šanse vprašati, če je to fajn problematično, ker je glavica tako nizko, noben ni nič kometiral! TO je pa naše zdravstvo! Sem odločena, da zamenjam G po porodu! Jutri grem tako na center za soc. delo, da dobim obrazce! Sem pa popoldne malo izboljšala mojo voljo - z mami sva šli v šoping za cunjicami (jih bom poslikala in dala v album), tako da bo moj mali pravi frajer!! Naj še pohvalim mami - je ona častila! Drugače sem pa razmišljala - plenice. Najprej so za novorojenčka - to so verjetno te s izrezom za popek, potem so pa 2 - ki kilažno ustreza novorojenčku! Tako da po moji logiki (upam da nisem čist sfalila) najprej uporabljaš za novorojenčka, ko je popek cel, pa št.2??? Help!? :zmeden:
|
|
|
|