sony ericson (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Tehnika

Sporočilo

slutnja -> sony ericson (18.4.2011 15:28:31)

zanima me ce ima katera od uporabnic- uporabnikov omenjen telefon..xperija x8? in kako ste zadovoljni z njim.. kajti sestra kupuje nov tel, pa pojma nimamo kaj bi? ta ji je sicer ful usec sam kaj ko izgled ne pove nic,... prosim komentaje???

luka jan -> RE: sony ericson (19.4.2011 21:22:45)

Sama ga nimam, imela pa ga je ena moja prijateljica, dokler ji ga mož ni zaplenil.[sm=smiley36.gif]

Vedno ga je hvalila, je pa to telefon za malo bolj zahtevne uporabnike. Torej če sestra rabi telefon zgolj za klicanje in pošiljanje sms-ov, je brezzveze da ga kupuje. Ima malo drugačen operacijski sistem kot smo ga navajeni, Android, je pa občutljiv na dotik. Marsikoga to moti. Baterija je vzdržljiva, pa da ne pozabim omenit igrc, baje je telefon tudi prilagojen temu.[sm=smiley1.gif] Fotoaparat je povprečen, ampak fotke niti niso tako zelo švoh. Vsaj tiste ki sem jih jaz videla niso bile.

Če te še kaj zanima, jo rade volje povprašam, oz. njenega moža.[sm=smiley1.gif]

slutnja -> RE: sony ericson (20.4.2011 17:52:01)

zakaj ji ga je zaplenil? ubistu me je zanimal sam pac osnove, kako deluje, pac vec al manj sms, klicanje in pa igrce, pa fotke  no... sam kokr pravis si kar pohvalla...???

luka jan -> RE: sony ericson (20.4.2011 21:04:47)

IZVIRNO SPOROČILO: slutnja

zakaj ji ga je zaplenil? ubistu me je zanimal sam pac osnove, kako deluje, pac vec al manj sms, klicanje in pa igrce, pa fotke  no... sam kokr pravis si kar pohvalla...???

Zato, ker mu je bil fajni in ga sedaj on uporablja. Pa je njen kar tehničen tip, ne rabi samo za telefoniranje in sms-e, tako da bo po moje tvoja sestra čist zadovoljna.[sm=smiley1.gif]

slutnja -> RE: sony ericson (23.4.2011 15:28:02)

hvala za info.. misim da se bo kar oddlocla zanj,.

slutnja -> RE: sony ericson (13.5.2011 18:45:22)

se kako mnenje.. kajti nismo se ubavl...

slutnja -> RE: sony ericson (13.5.2011 18:46:04)

se kako mnenje??? kajti nismo se nabavl...

luka jan -> RE: sony ericson (10.6.2011 16:39:08)

IZVIRNO SPOROČILO: slutnja

se kako mnenje??? kajti nismo se nabavl...

Kako to, a nismo bili dovolj prepričljivi??[sm=smiley36.gif][sm=smiley1.gif]

Med katerimi telefoni pa izbirate? Če to napišeš, bo mogoče lažje najti alternativo.

november2010 -> RE: sony ericson (10.6.2011 16:48:02)

jaz še vedno prisegam na nokie... trenutno imam že kako leto in pol n97 in mi res dobro služi.... mi je pa ful všeč ker je kombnacija zaslona na dotik in pa tipkovnce, ker tudi na maile veliko prek telefona odgovarjam in bi se brez tipkovnice fajn namučila.

luka jan -> RE: sony ericson (10.6.2011 17:18:05)

IZVIRNO SPOROČILO: november2010

jaz še vedno prisegam na nokie... trenutno imam že kako leto in pol n97 in mi res dobro služi.... mi je pa ful všeč ker je kombnacija zaslona na dotik in pa tipkovnce, ker tudi na maile veliko prek telefona odgovarjam in bi se brez tipkovnice fajn namučila.

Tudi jaz, Nokia je zakon.[sm=smiley36.gif] Sem ji že kar nekaj zamenjala, najboljša pa mi je bila E52, pa tudi E72, ki jo imam sedaj ni slaba. Vzdržjivi telefoni, fajn baterija, lepi, kvalitetni. Ne maram pa zaslona na dotik, mi nekako ne potegne.[sm=smiley1.gif]

Stran: [1]