Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kakšne copatke pri 9,5 mesecih? 18.4.2011 12:27:30
|
|
|
|
Katy78
|
Moj je imel tudi take (niso Robeez, ampak kopija) oz. jih ima še zdaj, pa je star že čez 2 leti. Ima pa zelo visoko in močno nogico, pa ga ni elastika nikoli tiščala. Nekateri hvalijo nogavičke z bremzicami, čeprav pri nas se niso obnesle, mu je vseeno drselo.
|
|
|
|
RE: Kakšne copatke pri 9,5 mesecih? 18.4.2011 12:41:47
|
|
|
|
kristinaj
|
moji niso imeli nobenih... doma ogavice z abs-om.. ko pa sta shodila sem jima dala cicibanove copatke oz. čeveljčke za vn... doma pa še vedno v nogavicah z abs
|
|
RE: Kakšne copatke pri 9,5 mesecih? 18.4.2011 13:30:12
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Če imaš doma robeeze, ki tiščijo, enostavno odstrizi elastiko in zašij noter novo - malo daljšo. Je približno tako enostavno kot bi menjala elastiko v hlačah (oz. še malo bolj enostavno je, ker je krajše ). Sicer pa je imel tamal tiste copatke, ki so kot nogavička - ampak je bilo pozimi. Za takle čas pa nogavičko s premzicami ali pa nekaj ala robeeze.
|
|
RE: Kakšne copatke pri 9,5 mesecih? 20.4.2011 21:27:06
|
|
|
|
anya.xy
|
Naša 2 sta stara 9,5, in imamo tiste coptke iz Hoferja, pa ni nič močna elastika ali pa zokne z abs
|
|
RE: Kakšne copatke pri 9,5 mesecih? 21.4.2011 15:55:54
|
|
|
|
K_a_t_i
|
IZVIRNO SPOROČILO: sanelaa robezke drsijo Po mojih izkušnjah ne. Razen, če so včasih delali drugačne. Te, ki jih sedaj nosi mulc, so namreč 3 leta stare.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?