Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Prebold... avtobusna postaja!! 18.4.2011 11:58:15
|
|
|
|
kajalin*
|
3 minutke ,če si počasna 5 minutk...
|
|
|
|
RE: Prebold... avtobusna postaja!! 18.4.2011 12:03:20
|
|
|
|
Freya88
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajalin* 3 minutke ,če si počasna 5 minutk... Hmm... mi lahko se poves, kje priblizno stoji avtobus?;) V blizini kake banke, trgovine, karkoli?:D
|
|
|
|
RE: Prebold... avtobusna postaja!! 18.4.2011 12:05:53
|
|
|
|
kajalin*
|
Prva postaja je Dolenja vas,izstopiš na drugi postaji(pelješ se po hribu navgor),avtobusna je zraven banke,šole in Mecatorja,za dom greš proti hotelu,prečkaš cesto in po stopnicah navdol proti blokovskem naselju,tam je dom (še pa nisem bila),je pa vse tako na kupu da nimaš kej sfalit
|
|
|
|
RE: Prebold... avtobusna postaja!! 18.4.2011 12:12:52
|
|
|
|
Freya88
|
Najlepsa ti hvala:) You`re a lifesaver;)
|
|
|
|
RE: Prebold... avtobusna postaja!! 18.4.2011 12:20:58
|
|
|
|
kajalin*
|
Ni kej
|
|
|
|
RE: Prebold... avtobusna postaja!! 18.4.2011 12:37:59
|
|
|
|
kajalin*
|
Pa bus imaš vsako uro,če je še isti vozni red
|
|
|
|
RE: Prebold... avtobusna postaja!! 18.4.2011 12:40:59
|
|
|
|
Freya88
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajalin* Pa bus imaš vsako uro,če je še isti vozni red To sem se pa ze vse pozanimala, hvala:) Ce bom pa kaj prekmalu tam, bom sla pa na kavico... le kaj bi brez gostiln, ha?:D
|
|
|
|
RE: Prebold... avtobusna postaja!! 18.4.2011 21:27:22
|
|
|
|
maja&m
|
Ja če pa pelje čez Dolenjo vas proti tovarni, lahko pa tut kar tam izstopiš in boš že lahko videla dom. Par minutk po potki mimo vrtov, pa si tam. Sploh ne moreš zgrešiti
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?