hrana na obali (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice

Sporočilo

hubi -> hrana na obali (17.4.2011 22:06:56)

V kratkem grem za več dni na izobraževanje v Portorož. Prehrane nimam organizirane (kosila, večerje), pa bi prosila za kakšne predloge npr. picerija, vegetarijanska hrana...  Lahko tudi v drugih krajih na obali. Hvala.

naja17 -> RE: hrana na obali (18.4.2011 9:00:05)

Picerija Santa Maria v Luciji, tko v eni ulici gor... Uglavnem moj se tam nažira s pico, jaz pa z njoki ponavadi [sm=smiley1.gif]...

A je Santa Lucia picerija [sm=zmeden.gif] A ne vem, neki Santa je, pa dobr je, pa vem da se v en hrib zapelješ gor, pa ponavad majo ful polno [sm=smiley1.gif]...

josephine27 -> RE: hrana na obali (18.4.2011 10:05:48)

naja 17, če mislimo isto potem imajo res dobro hrano. pa nimajo sam pic ampak velik stvari. se na žalost tud jst ne spomnim točnega imena. mi gremo z našim [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] še največkrat tja k so zelo prijazni. res pa je da majo včasih ful gužvo.

druga možnost je na belem križu zdraven mercatorja je ena restavracija. mislim da imajo od1h do 4h kosila in je tud kar ugodno za portorož. ponavad imajo tri menije od tega pride en brez mesa. pa solatni bife majo tako da si solato sam vzameš. upam da je še tako k sm bila nazadnje tam lani jeseni.

aleži -> RE: hrana na obali (18.4.2011 11:33:46)

v Portooržu/Luciji imaš: pizzerija Rustika in Santa Lucia, ribja kantina, mehiška...
v Izoli: pizzerija Primavera, ribja kantina v centru mesta, Marina....
v Kopru: planet Tuš in spar, pizzerija Capris, kitajska restavracija...

Skoraj povsod imajo menije: kosilo

Stran: [1]