biba83 -> Otrok ne spi (15.4.2011 22:56:19)
|
Vem, da se bo grozno slišalo, ampak ste mogoče kdaj pomislili, da bi lahko imel gliste?? Naša zgodba je enaka. David bo čez en mesec star 2 leti. Pred 4,5 meseci je dobil setrico in smo mislili, da ga to ponoči muči, da se zbuja, pa smo ga še bolj cartali,mu polagali pozornost ... Pa še vedno nič boljše! Ponoči se je prebudil in se jokal po kakšno uro skup al pa preprosto ni spal in se je premetaval po postli. Tudi zobki niso bli, čeprav mu manjkajo še petice. Nakar pa se je pri nas prejšnji teden oglasila patronažna sestra in sma se malo pogovarjali (sama tudi ima enako starega sina) in mi je rekla, če smo kdaj pomislili da ima gliste, ker se je njim tudi nekaj podobnega dogajalo. No tu je prisoten tudi kak zadah iz ust, razdražljivost, neješčost, poskuša se popraskat po ritki kdaj čez dan... Saj to zdaj nima veze, ampak pol sem jaz začela razmišljat, da pa je res mogoče kaj takega, ker pa se zbujamo že nekaj časa vsako noč, 2x je res mel tak čuden zadah zjutraj, ko smo vstali in tudi podočnjake ma, komaj kaj v njega spravimo, da kaj poje... Evo in danes smo meli s Kajo sistematski pregled in sem Davidu zjutraj naredla test s selotejpom in kar nesla zraven...ja in glej ga zlomka, mamo jih! Ja, glistice, te male podančice! in smo dobili tablete! Upam, da bojo pomagale, ker nekaj ga je te že moglo jezit, da ni in ni mira ponoči, ko pa je pred časom že ja prespal celo noč in to že daljše obdobje! Nikogar nočem strašit s tem, ampak kar tak se otroci tudi najbrž ne zbujajo sami od sebe, no razen kake sanje. Če ne bi blo zadnjič k nam patronaže še danes najbrž ne bi pogruntala in sploh pomislila, da bi nam lahko tole gliste delale!! In najbrž jih je fasal zarad tega, ker nonstop nekaj šraufa pa je nonstop v zemlji in mu včasih niti ne folgam rok umiti, pa že kaj nese v usta. Mogoče ni odveč, če naredite kak test in ga odnesete h pediatru. Boste vsaj lahko to možnost izključili! Pa mirne noči še naprej!
|
|
|
|