Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Ročni baterijski sesalec 15.4.2011 14:07:03
|
|
|
|
picola1
|
Tiste, ki imate ta sesalec, a ste zadovoljne z njim? Kolk časa ga že imate? Moj mož pravi, da hitr crknejo in da je to zapravljanje denarja pa me zanimajo še vaše izkušnje, preden ga kupim. Tnx. Aja, nekej takega mislim, da ne bo kakšnih nesporazumov... : http://www.mimovrste.com/artikel/3320042216/rocni-baterijski-sesalnik-hoover-sj-72-cw4-cyclean
|
|
RE: Ročni baterijski sesalec 15.4.2011 14:09:51
|
|
|
|
Zoja Lara
|
Ciao Mi mamo Electroluxovega, wet and dry varianto. Mi pride zlo prav, predvsem v kuhni in jedilnici. Mamo ga pa od maja 2010. Zaenkrat še dela.
|
|
RE: Ročni baterijski sesalec 15.4.2011 14:10:44
|
|
|
|
K_a_t_i
|
No, ajde! To pa tud mene zanima - konkretno - če takale mašinca posesa pesek (v mislih imam sesanje avta - v bloku je namreč to skoraj neizvedljivo drugače kot "baterijsko").
|
|
RE: Ročni baterijski sesalec 15.4.2011 14:15:02
|
|
|
|
tinca80
|
Ojla, Pred letom in pol sem kupila Hooverja tri v enem, in v tem času sem ga imela že dvakrat na servisu, ker ne vrti krtače. V drugo so mi zamenjali spodnji del, in sedaj po treh tednih ista napaka. Sicer pa svakinja ima istega po mojih priporočilih pred letom in pol da je super in tudi ona je razočarana nad njim. Ona ga je imela pa enkrat na servisu ravno tako zaradi krtače. No to je moja izkušnja z Hooerjem. Lahko da je z drugimi znamkami kaj bolje. LP
|
|
|
|
RE: Ročni baterijski sesalec 15.4.2011 14:16:39
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i No, ajde! To pa tud mene zanima - konkretno - če takale mašinca posesa pesek (v mislih imam sesanje avta - v bloku je namreč to skoraj neizvedljivo drugače kot "baterijsko"). jaz imam tudi enega od electroluxa, pa je frajer za drobtine, kar je pa več mu pa glih ne gre... za avto... ma, za tisto sesat je pa res bolje imet ornk sesalc
|
|
|
|
RE: Ročni baterijski sesalec 15.4.2011 14:19:08
|
|
|
|
K_a_t_i
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi za avto... ma, za tisto sesat je pa res bolje imet ornk sesalc Pol mi pa ne ostane drugega, kot da ga še vedno sesam vsake kvatre pri dediju
|
|
RE: Ročni baterijski sesalec 15.4.2011 14:19:27
|
|
|
|
kristinaj
|
http://www.mimovrste.com/artikel/3320037523/baterijski-sesalnik-black-decker-dv7205n-dustbuster jst mam takega za po kuhinji in dnevni... se super obnese ko imam za posesat, sploh pa po hranjenju, ker pri dveh "prašičkih" pride kar nekaj drobtin po tleh.. in da ne vlačim ta velikega primem tega in v pol minute sta kuhinja in dnevna posesana.. pa kakšenkrat posesam tudi hodnik in kopalnico po vogalih :)))
|
|
RE: Ročni baterijski sesalec 15.4.2011 14:40:29
|
|
|
|
pikica*
|
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi za avto... ma, za tisto sesat je pa res bolje imet ornk sesalc Pol mi pa ne ostane drugega, kot da ga še vedno sesam vsake kvatre pri dediju Al pa na Petrolu
|
|
|
|
RE: Ročni baterijski sesalec 15.4.2011 16:40:19
|
|
|
|
K_a_t_i
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica* IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi za avto... ma, za tisto sesat je pa res bolje imet ornk sesalc Pol mi pa ne ostane drugega, kot da ga še vedno sesam vsake kvatre pri dediju Al pa na Petrolu Težje - mam vedno sabo vsaj enega mulca - običajno tistega, ki še stoji ne sam. Ampak ja - kmalu bo tudi to opcija.
|
|
RE: Ročni baterijski sesalec 15.4.2011 18:34:19
|
|
|
|
superstar7
|
pf men elektroluxov iz obija 3x crknu. 2x je bil na popravilu. prvič okoli 2 meseca in drugič skoraj 1 mesec. 3. je pa že šla enoletna garancija pa sem jih poslala v 3 pisane marjetice. In če samo vidm kje tak sesalc se spomnim na vse to, zato rajši uporabljam "domačega" čez okno vržem podaljšek in sesam avto hahaha
|
|
RE: Ročni baterijski sesalec 15.4.2011 18:46:04
|
|
|
|
nusi
|
js mam bosch-evga že ene 3 leta, dela k urca, pozavgal že svašta, od briketov od morskih prašičkov, sena, peska, zdroba, prah in mački po vogalih + tamal ga ima rad in se ful lepo igra z njim
|
|
|
|
RE: Ročni baterijski sesalec 15.4.2011 20:37:43
|
|
|
|
K_a_t_i
|
IZVIRNO SPOROČILO: superstar7 čez okno vržem podaljšek in sesam avto hahaha To sem že vidla, ja . Sam nimam tolk dolgega podaljška doma (3. nadstropje).
|
|
RE: Ročni baterijski sesalec 15.4.2011 20:44:27
|
|
|
|
end1
|
IZVIRNO SPOROČILO: nusi js mam bosch-evga že ene 3 leta, dela k urca, pozavgal že svašta, od briketov od morskih prašičkov, sena, peska, zdroba, prah in mački po vogalih + tamal ga ima rad in se ful lepo igra z njim pri nas tudi je tudi boschev in dela ko šus, pa tamalmu ko je siten in ne ve kaj bi dam sesalc v roke in priden to uživa. tudi v avtu sem ga že uporabla, ne glih pobere vsega sam za ostanke hrane pa je ok.
|
|
|
|
RE: Ročni baterijski sesalec 15.4.2011 22:19:27
|
|
|
|
*bubi*
|
imamo Black&Deckerjevega in super dela. Pri nakupu je treba ful na moč akumulatorja pazit... imaš variante od 1,2 V do 12 V.... verjemi, da je očitna razlika v tem, kako potegne. Pa v ceni tudi.
|
|
RE: Ročni baterijski sesalec 17.4.2011 10:37:13
|
|
|
|
enea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca S tem ima katera izkusnje? http://www.petrol.si/izdelek/sesalnik-za-vozila-hoover-s4000db glih včeraj sem probala z enim takim, ni od petrola, neka leva itl znamka,... včerajšnje izkušnje so pa take,.. porabla sem eno morje cajta , da sem vse posesala, ni napačen, ampak ne za celi avto, ampak ko se ti kaj raztrese ali ko mularija kaj žveči in pada na tla,..
|
|
|
|
RE: Ročni baterijski sesalec 17.4.2011 15:56:21
|
|
|
|
katjandraž
|
Picola1, imam točno takega kot si prilepila link. Uporabljam ga že 2 leti, in sicer za sesanje okoli kuhinjske mize ter za čiščenje filtrov od sušilca. Do sedaj je delal tipi-topi, ravno včeraj sem pa opazila, da se baterija ni napolnila do konca. Upam, da je to uato, ker se je tokrat filal kar 2 dni, ker ga vmes nisem rabila in sem ga pozabila odklopit. Drugače vedno pazim, da ga spraznim do konca in potem filam čez noč. Če je baterija napolnjena do konca, zdrži kar nekaj, za avto še nisem poskusila, tako da ti ne morem za zihr odgovorit.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?