|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Hudiča....prehitro vozila
16.8.2005 14:13:04   
Joe
Zgornja pritožba je laž in izigravanje zakona. Če si že tak kerlc, da pelješ nad omejitvijo, potem bodi vsaj toliko pošten, da plačaš. Ne pa da lažeš.

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   [Brisano sporočilo]
16.8.2005 14:16:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Blink1)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
16.8.2005 19:15:20   
BigWhale
Aplavz za Jozkota!

Krsite zakon, zavestno, saj vam v avtomobilih delujejo pokazatelji hitrosti in veste kako hitro se vozite. Ce pa ne veste, se pa vozite z vozilom, ki ni primerno za na cesto.

Potem vas pri tem dobijo, je pa vse narobe, pa tukaj cmizdrite, kako pritozbo napisati. Ko bi vsaj to znali napisati. Se prenizko kazni dobivate. 300+ mrtvih letno, predvsem zaradi prevelike hitrosti in prevelike kolicine alkohola v krvi. Sram vas bodi.

Bagi, ignoranca oziroma neznanje pa ni opravicilo. Slovenski zakonik je javna stvar, lahko preveris kaj podpisujes. Ce ga pa ti ne poznas, si pa ti na izgubi. Po tej tvoji logiki lahko nekoga ubijes in reces, da ne ves, da se to ne sme... :)

Sem tudi jaz ze prehitro vozil, pa sem placal kazen in nisem jamral tako kot vi. ;> Ne bi "p**ke", pa stojte za svojimi dejanji.

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 28
16.8.2005 19:37:58   
Blink1
Ja, hvala bogu. Ti kar plačaj.

Jaz bom tudi, ko bo treba. Če pa ne bo treba, pa ne bom.

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 29
16.8.2005 21:54:17   
BigWhale
Kako ne bo treba? Peljala si prehitro. Opravicila za to, pa v bistvu ni. Vse kar bos povedala, se bos zlagala.

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 30
16.8.2005 22:07:58   
Gina
No, BW, tokrat se pa na celi črti strinjam s tabo:bravo: LJudje res ne vedo, kaj povzroči en trk pri 40km/h v drugo vozilo, kaj šele trk v človeka. A si predstavljaš, da en drug pelje po cesti 65km/h in v tvoje detece, ki laufa za žogo. Ampak tisti se ni mogel ustaviti. Pa bi se lahko, če bi peljal 50. Ta razlika je razlika med življenjem in smrtjo in razlika je predvsem v odzivnem času vozila.
Jaz sem za strpno vožnjo po predpisih. Ti so z namenom tam postavljeni, ne zato, da bi se nekdo zajeb. z nami.

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 31
16.8.2005 22:19:47   
Gina
Evo, pošiljam en link, video,kako avtomobili "veselo zbijajo ljudi". Opozarjam, da ni za slab želodec. Primeri so zelo nazorni, resnični in res niso za vsakega. Nosečkam prepovedno gledanje. Pošiljam pa zato, ker se mi zdi, da si veliko ljudi sploh ne predstavlja, kako lutkasto deluje naše telo, v stiku z avtomobilom:

http://www.filecabi.net/host/file/1120744037/wmv

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 32
17.8.2005 8:34:37   
babylove
Ninca, kaj pa regulator hitrosti ;).

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 33
17.8.2005 10:13:54   
Blink1
Če ne bo treba, ne bom.

Pa dragi moji...dajte si kar položnice v avtomobile in jih kar sproti plačujte, kakor hitro naredite prekršek. Ker perfektno tudi ne vozite.

Tudi jaz sem za strpno vožnjo...pa za boga, zdaj izgleda, kot da se zanalašč mimo šol vozim 130 km/h,samo da bom mimogrede podrla kakega otroka. Mislim, no...

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 34
17.8.2005 10:38:40   
Gina
To ni namenjeno tebi, Nina, ampak vsem skupaj. Splošno razširjeno mnenje je, da se najhujša nesreča zgodi pri 130 ali tam nekje. Ni tako. Največ nesreč s hudimi poškodbami se zgodi ravno v mestih pri 60. Razlika med 40 in 60 je pa ogromna. Pri 40, če se zaletiš toliko (40) v zid, se ti avto lahko zmečka v totalko. Podirajo se stoli in imaš pretres možganov kljub varnostnemu pasu. Če nisi pripet, te odnese ven skozi okno. Govorimo o 40km/h!!! Kaj to pomeni, če se nekdo zaleti v pešca, nam je najbrž jasno. Sunek je hujši, kot če letiš iz visoke stolpnice. Kaj je potem pri 6o, je najbrž jasno. Ravno tako se lahko zaletiš v nekoga, ki pelje nasproti ali se zaleti bočno. Sunki se podvajajo. Možgani v lobanji se zaletijo v kosti, pa ne le v eno smer, ampak v najmanj dve in rukajo gor in dol v lobanji.
Zato je tako pomembno, da ne voziš čez omejitev. Omejitve niso zato, da bi nas malo hecali postavljalci le teh. Saj zna vsak zvozit ovinke zelo hitro, ni v tem štos.
Kar se tiče hitrosti na avtocesti, pa vendarle ni take razlike, če se zaletiš 130 ali 150, najbrž. Oboje je tako obupno močan sunek, da je celo včasih brez pomena biti pripet. Včasih je bolj varno, če te ven vrže. Poznam nekoga, ki je ravno zato sploh tako nesrečo preživel, vsi pripeti so pa umrli.

Evo, zato jaz v mestih striktno vozim po omejitvah.

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 35
17.8.2005 10:47:53   
DeVilla
Mi2 sva bila tudi na tečaju varne vožnje.. Vam vsem priporočam da reskirate 30.000 sit pa en dan in se naučite varnega zaviranja in izogibanja ovir na cestah...
Tečaj vodi Brane Kuzmič. Sicer pa si oglejte njegovo stran : www.kuzmic.si

Lp, D. :muca:

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 36
17.8.2005 10:50:58   
Blink1
:zmeden:30.000 bom za kazen dala...

:)-je pa res, da zdaj bolj varno vozim:bravo::bravo:

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 37
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?