Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: OS Staneta Zagarja, Kranj izkusnje 15.4.2011 10:46:25
|
|
|
|
TaMaSa
|
Pred vec desetletji je bila ok, zdaj ne vem:)))))
|
|
RE: OS Staneta Zagarja, Kranj izkusnje 15.4.2011 11:50:00
|
|
|
|
SMT3
|
Če se boste selili v te konce potem bolje ta šola,kot pa Jakob Aljaž ali Matija Čop.Upam pa,da dobiš,ker se je že 18 bodočih prvošolčkov iz JA prepisalo na Stane Žagar
|
|
|
|
RE: OS Staneta Zagarja, Kranj izkusnje 15.4.2011 11:53:09
|
|
|
|
Ana009
|
IZVIRNO SPOROČILO: SMT3 Če se boste selili v te konce potem bolje ta šola,kot pa Jakob Aljaž ali Matija Čop.Upam pa,da dobiš,ker se je že 18 bodočih prvošolčkov iz JA prepisalo na Stane Žagar saj tako hitro se ne o slo.. je p[rinces sele 4 leta dopolnila.. sam ko bi se selili bi se za dlje casa, ker vsake 2 leti se mi pa res ne da selit :)
|
|
|
|
RE: OS Staneta Zagarja, Kranj izkusnje 15.4.2011 12:23:24
|
|
|
|
SMT3
|
|
|
|
|
RE: OS Staneta Zagarja, Kranj izkusnje 15.4.2011 12:41:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: SMT3 Če se boste selili v te konce potem bolje ta šola,kot pa Jakob Aljaž ali Matija Čop.Upam pa,da dobiš,ker se je že 18 bodočih prvošolčkov iz JA prepisalo na Stane Žagar a lahko izvem vzrok prepisa? kolikor sem jaz nazadnje slišala, imajo velike težave s telovadbo, ker nimajo telovadnice in morajo hodit na Jakoba Aljaža. naš hodi na JA, pa mi je čist ql, ker imajo poleg športne dvorane in več različnih igrišč še bazen. ravno zdaj imajo namesto telovadbe plavanje.
|
|
|
|
RE: OS Staneta Zagarja, Kranj izkusnje 15.4.2011 13:03:04
|
|
|
|
SMT3
|
IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop IZVIRNO SPOROČILO: SMT3 Če se boste selili v te konce potem bolje ta šola,kot pa Jakob Aljaž ali Matija Čop.Upam pa,da dobiš,ker se je že 18 bodočih prvošolčkov iz JA prepisalo na Stane Žagar a lahko izvem vzrok prepisa? kolikor sem jaz nazadnje slišala, imajo velike težave s telovadbo, ker nimajo telovadnice in morajo hodit na Jakoba Aljaža. naš hodi na JA, pa mi je čist ql, ker imajo poleg športne dvorane in več različnih igrišč še bazen. ravno zdaj imajo namesto telovadbe plavanje. Očitno bazen in telovadnica ne pretehtata vse ostalo
|
|
|
|
RE: OS Staneta Zagarja, Kranj izkusnje 15.4.2011 19:38:22
|
|
|
|
StrawberrY
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ana009 Kako je v tej soli? mi lahko napisete, ali ste z njo zadovoljni ali ne. Se odlocamo, da bi se preselili v vase konce. Hvala. Šola kot šola. Nekje je nekaj ok, spet drugje pa nekaj drugega. Drugače imam pa tam veze , pa me lahko na zs klikneš, če te še kaj konkretnega zanima.
|
|
|
|
RE: OS Staneta Zagarja, Kranj izkusnje 15.4.2011 19:47:53
|
|
|
|
StrawberrY
|
IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop IZVIRNO SPOROČILO: SMT3 Če se boste selili v te konce potem bolje ta šola,kot pa Jakob Aljaž ali Matija Čop.Upam pa,da dobiš,ker se je že 18 bodočih prvošolčkov iz JA prepisalo na Stane Žagar a lahko izvem vzrok prepisa? kolikor sem jaz nazadnje slišala, imajo velike težave s telovadbo, ker nimajo telovadnice in morajo hodit na Jakoba Aljaža. naš hodi na JA, pa mi je čist ql, ker imajo poleg športne dvorane in več različnih igrišč še bazen. ravno zdaj imajo namesto telovadbe plavanje. Jaz tudi pravim, da na vsaki šoli se najde kaj dobrega in kaj slabega. Da bi bili pa dotični šoli na tako slabem glasu, pa tudi ne vem. Ni pa samo telovadnica problem, se najde še kaj drugega. Ampak še enkrat poudarjam, za vsak minus se najde plus.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?