Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Vrtec v Kranju - vpis med letom 15.4.2011 9:44:49
|
|
|
|
benika
|
Vpisi v KR vrtce so bili marca. In med letom je nemogoče dobit prostor, saj bo še v začetku leta kr nekaj otrok ostalo brez vrtca.
|
|
|
|
RE: Vrtec v Kranju - vpis med letom 15.4.2011 11:15:55
|
|
|
|
Lunca1
|
Mi smo tamalega vpisali sredi leta in sicer decembra. Če imaš srečo, da je ravno prostor, se da. Samo ne dobiš pa ravno v izbranem vrtcu. mi smo ga naslednje leto prepisali v vrtec, v katerem je bila že tavelika.
|
|
|
|
RE: Vrtec v Kranju - vpis med letom 15.4.2011 11:55:45
|
|
|
|
Ana009
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1 Mi smo tamalega vpisali sredi leta in sicer decembra. Če imaš srečo, da je ravno prostor, se da. Samo ne dobiš pa ravno v izbranem vrtcu. mi smo ga naslednje leto prepisali v vrtec, v katerem je bila že tavelika. Naceloma imamo avto in nismo tolk obremenjeni, da mora bit ravno na nasem najbljizjem.. no, ravno na Planino ga ne bi dala. Bom se enkrat tja stopila na upravo in povprasala..
|
|
|
|
RE: Vrtec v Kranju - vpis med letom 15.4.2011 12:25:26
|
|
|
|
ksenija12
|
Vpišeš lahko v vrtec kadarkoli - edino vprašanje je, ali je v tvoji starostni skupini prostor. Po mojih izkušnjah, je za drugo starostno obdobje skoraj povsod prostor, za prvo pa res moraš imet srečo..ne rabiš hodit osebno tja, pokliči po telefonu (pomočnica ravnateljice), pa jih vprašaj. Po navadi ti že lahko na hitro pove..
|
|
RE: Vrtec v Kranju - vpis med letom 15.4.2011 13:05:06
|
|
|
|
SMT3
|
Za lani vem,da so bili recimo še 3 mesta frej v vrtcu pri OŠ Simon Jenko.
|
|
|
|
RE: Vrtec v Kranju - vpis med letom 16.4.2011 16:13:40
|
|
|
|
tintin
|
no ja, v bistvu so vrtci na planini prav fajn, če verjameš al pa ne...tako iz vidika kakovosti samih stavb (ok vrtca na golniku in trsteniku sta novejša, medtem ko čira čara razpada, janina pa tudi nima nevemkoliko oddelkov), tudi vzgojiteljice so ok. Česa se pa bojiš na Planini?
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?