Apartma, kjer je dobrodošel kuža (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

mala Zala -> Apartma, kjer je dobrodošel kuža (16.8.2005 10:13:28)

Naši hodijo že vrsto let na dopust k istim ljudem. Ker bi rada šla še kam drugam, me zanima, če ima katera kakšen kontakt (ampak preizkušeno) za kak apartma ali sobo z lastno kopalnico in vcjem, kamor lahko s seboj pelješ kužata. Lokacija - Hrvaška, srednja Dalmacija, okolica Zadra, lahko tudi južneje.

Hvala in lp!

Timotej -> Apartma, kjer je dobrodošel kuža (16.8.2005 10:22:39)

Ker tudi mi doimo vedno na dopust tako, da gre zraven naša psička, ti lahko povem, da je kamp, kjer sodovoljene tudi živali, v Vrsarju (kamp Valkanela), kjer je meni ful ful všeč, kamp je čist, fajn obala, skratka, super. Pa v Poreču obstaja en hotel, kjer lahko imaš zraven psa. Za tisti del okorg Zadra ti pa žal ne znam pomagati. Najbolje, da pokličeš kakšno turistično agencijo.

Anonimen -> Apartma, kjer je dobrodošel kuža (16.8.2005 10:30:03)

Mi smo bili na Pagu, v Novalji, ze 4. pri teh ljudeh, na strani imajo napisan da zivali po dogovoru. Zdej ne vem, a smo mi pac lahko imeli :kuza:, ker se poznamo, al ga lahko mas. So pa rekli, da pac za cistoco poskrbimo sami.

mala Zala -> Apartma, kjer je dobrodošel kuža (16.8.2005 10:33:57)

Hvala punce.

Ribica, to je pa čisto razumljivo, da za čistočo poskrbiš sam, a ni?

LP!

Anonimen -> Apartma, kjer je dobrodošel kuža (16.8.2005 10:36:00)

Ja, je :)

Se pa spomnim da so predlani imeli enga psa eni nemci, če se ne motim tut.:zmeden:

mala Zala -> Apartma, kjer je dobrodošel kuža (16.8.2005 11:39:36)

No, ju bom vprašala, če bi jima Pag odgovarjal, pa te bom potem prosila (privat) za kak kontakt. OK? Hvala že vnaprej in lp!

Maček Muri -> Apartma, kjer je dobrodošel kuža (16.8.2005 11:40:18)

Villas Rubin zaven Rovinja. Smo hodili precej let s kužatom.

Stran: [1]