sazi -> RE: teva - tevice (14.4.2011 11:19:19)
|
IZVIRNO SPOROČILO: susica hej hoj! lani sem si kupila za sebe teve, takšne čisto navadne, super zadovoljna z njimi. letos pa bi rada kupila teva TOACHI http://www.superge.si/Teva/toachi-k-harvest-pumpkin-8106441/ za mene ni problem, lahko naročim otroške, ker imam malo nogo, za partnerja pa so cene kar zasoljene, zamima me kje ve kupujete teve? ali je v avstriji, kakšna tevina trgovina? pri nas je baje v Trzinu, če sem prav informirana? pa še samo nekaj, kdaj se začnejo spomladanske razprodaje, saj so ne??? hvala V trzinu je TeVa outlet, ampak cene niso outlet - če razumeš, kaj želim povedat. Mi smo jih lani nabavili za celo familijo. Nekaj v Trzinu (ampak šele na razprodajah -50% v juliju in sem jih vsaj za tamalo kupila tudi za letos), nekaj pa preko interneta - so na Stilago imeli akcijo enkrat v juniju -40%. Imam pa tudi letos namen za sina kupiti Toachi kids. Ena cenejših variant je tudi nakup npr v Interšprtu, ko imajo akcijo 3:2 ali kaj podobnega, če imaš namen kupiti več izdelkov. TULE je pa še link do TeVa strani in podatkov o TeVa outlet - se da kaj tudi po telefonu izvedeti - jaz sem lani čekirala za velikost - Toachi kids žal nisem dobila željene številke.
|
|
|
|