pomoč - kako do ambulante v dravljah (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

marty5 -> pomoč - kako do ambulante v dravljah (16.8.2005 9:42:11)

Prosila bi vas za pomoč. Jutri imam namreč Ns v Dravljah pri dr. Reš. Vem, da je naslov Ulica Bratov Babnik 10. Poskusila sem pogledat na zemljevid od TIS-a, pa mi ne dela. Mi lahko katera pomaga, kako do tja? Prihajam iz obalne smeri.

Ljubljano nekaj poznam iz študenstkih let, vendar Dravlje ne ravno. Najbrž grem na LJ - zahod in nato? Če mi lahko date par koordinat, da se lažje znajdem..

Hvala za pomoč :)

livia -> pomoč - kako do ambulante v dravljah (16.8.2005 9:50:31)

Ne rabiš it ven že na Lj Zahod. Pojdi še dva izvoza naprej proti Šiški in sicer izvoz LJ Podutik, Lj Koseze. Takoj po izvozu pripelješ na Podutiško. Na njej zaviješ levo, greš čez (nad) obvoznico in prva ulica na desno je Ulica bratov Babnik.

marty5 -> pomoč - kako do ambulante v dravljah (16.8.2005 9:52:24)

Livia, hvala :)

Štartam zadnji trenutek, takoj po službi, naročena pa sem ob 17:30 in se ne bi rada zgubljala po Lj...

Hvala še enkrat za pomoč.

janja -> pomoč - kako do ambulante v dravljah (16.8.2005 10:59:07)

Ordinacija dr. Reša je pa v tistem TPC kompleksu (ne moreš zgrešiti). Zraven pa gradijo nov Spar.

livia -> pomoč - kako do ambulante v dravljah (16.8.2005 14:12:41)

Ni blema Marty. Zato smo tu.
Kako pa to, da greš ti na NS v LJ? A tega na obali ni?
V katerem tednu si?

marty5 -> pomoč - kako do ambulante v dravljah (16.8.2005 20:04:41)

Ne, na Obali nihče nima licence za NS. Najbližja mi je Postojna, vendar me je "prijazna" sestra odvrnila od tam. Tako da sem s pomočjo punc na RR dobila kontakt za Dravlje.

Sem pa v 13. tednu - jutri bom noseča 12t4d. Komaj čakam, da vidim našo malo pikico. Malček me je strah, da ne bi bilo kaj narobe, ampak se trudim preganjat te črne misli.

Stran: [1]