kaj kupit (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

petrca81 -> kaj kupit (16.8.2005 9:20:24)

fantu za 6. obletnico? Rabim pomoc, ker mi zmanjkuje idej.

lp

anitaz -> kaj kupit (16.8.2005 9:22:46)

eno lepo škatlo napolniš s poljubčki!;)

CUKRČEK -> kaj kupit (16.8.2005 9:29:15)

Midva sva imela par dni nazaj 3. obletrnico poroke in sem se ful ubadala s tem, kaj naj mu kupim. Pol sem pa prišla na idejo in sem nama kupila vstopnice za Davida Copperfielda, ki pride septembra v Ljubljano. Zadetek v polno....komaj čakava:)

Anonimen -> kaj kupit (16.8.2005 9:30:46)

uuu kok pa stanejo karte? kje pa se dobijo? a je kaka spletna stran? kdaj pa je to v septembru? kje pa :)

Nasy -> kaj kupit (16.8.2005 9:33:35)

ko se gre za darila, jaz ponavadi bolj prakticiram stvari, ki jih ta oseba potrebuje..ni mi težko podariti cartkanih copatk ali morda spodnjega perila, na primer hecne boksarce, pa to si verjetno že prevečkrat imela na spisku..karkoli uporabnega...sicer pa, sama ga najbolje poznaš, zato bi ti to res že morala vedet:zmeden:.Jaz ponavadi že veliko prej načrtujem oz.poizvedujem, kaj potrebuje...tako da potem to samo še probam lepo in domiselno zavit. Mislim, da za 6.obletnico res ne boš kupila tiste klasične variante..kolonjska..?!

CUKRČEK -> kaj kupit (16.8.2005 9:47:56)

Karte stanejo od 8 000 - 14 000sit(odvisno kje sediš).
Pride pa konec septembra( 28. in 29.) V iskalnik napiši Copperfield in se ti odpre ....mislim, da se imenuje Eventim d.o.o. TAm lahko naročiš preko neta al pa po telefonu. lahko greš pa tud osebno iskat.

lin -> kaj kupit (16.8.2005 12:56:03)

Kdaj jo pa mate,midva jo imava 14 septembra in tudi 6 let(od kar sva skupaj,poročena pa sva dobro leto)
HMMMMMMMMMMM,meni bit udi kakšna ideja prav prišla,mislim pa da bo dobil pulover.

tina104 -> kaj kupit (16.8.2005 16:29:35)

Midva pa imava rada kaka taka darila, da greva skupaj kam, npr. kaki romantičen izlet ipd. Lani mislim, da sva si privoščila Afroditino kopel (mislim, da se tako imenuje) v termah Dobrna - za uro ali nekaj takega dobiš tak majhen bazenček, pa svetloba sveč, pa vino ali sadje...
Zanimivo.:)

Stran: [1]