hugolina -> A*v*g*u*s*t (16.8.2005 14:54:52)
|
ojla! Vidim, da ste danes pridne :bravo::bravo::bravo: Mi smo imeli včeraj končno tisti piknik pa roj. dneve skupaj, k so ga načrtovali že cel mesec. Sem mislila, da se mi bo ratal izmuznit (da bom takrat v bolnici), ampak nič od tega :zmeden: No ja... sej je blo kar luštno, sem se vsaj s čim zamotla, da ne mislim samo na to, kdaj BO!!!! Kar me je spravljalo iz tira, so bila vprašanja: JA A ŠE NI???? :grrr::grrr: a ni videt, da še kar nosimo al kaj?;) Pa telefoni tudi kar naprej zvonijo, pa eno in isto.... Čeprav moram reč, da je bilo že par lažnih alarmov in to zmeri zvečer. Pol se pa počasi umiri. A ni to čudno?!:zmeden: Mesec nazaj smo skoraj rodili, zdej se pa mal manj da na popka ne mečem :)-, pa ni nič. Vendar pa, ko se tale naš korenjak premika, kar tulim zraven. Sploh v medenici, mi pomoje kar kosti premika noter, ker je pošteno velik, pa pošteno mu prostora primanjkuje :zmeden: Vsaj tako je čutiti. Miševi upam, da se te :duda: usmili, ker zdej bi bil pa res že čas. Današnjega dneva pa tudi ni še konec...:zmeden2:
|
|
|
|