tecnobica -> RE: Poceni pohištvo (19.4.2011 21:07:33)
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica IZVIRNO SPOROČILO: kajalin* Kar porebuješ od orodja,si ga lahko nabaviš,brusni papir,barva,lak,kladivo,cveki,...Je to samo izgovor,da ni orodja[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Orodje je zame bormašinca in podobno. Za šmirgel papir že imam. AMpak ostalega pa ne bom pol več nucala. po moje pa če gradiš in maš hišo, to nucaš kar redno. sicer občasno, ampak redno. Če bodo sprejeli zakon, bodo mogli vse delat obrtniki, oni pa imajo svoje orodje. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Sem se pa lotila danes sestavljat kuhinjo v IKEinem programu. Samo če jaz vse tisto dam, kar hočem, pridejo že spodnji elementi 350€, pol pa še ene dva zgornja dodam, pa je prec 500. Dajte me razsvetlit. jaz sem sicer narisala, ampak a lahko zdaj dodam not še barve front in izračun. Al moram to peš delat? Sem delala v Italjanskem programu, pa nimam pojma o tem jeziku. Mi je pa najbližja Ikea v Villeseju, zato sem v tem jeziku delala. (ker so cene različne glede na kraj).
|
|
|
|