tecnobica
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajalin* Nisem vsega brala,k se mi ne da,ampak povzetek tvojih postov je,da sploh ne veš kaj bi rada oz.vse ti je preslabo in predrago.Najraje bi videla,da bi ti nekdo šenkal masivo al kaj?Pa idej tudi nimaš,ker če bi imela voljo in ideje bi marsikaj sama naredila,obnovila,skombinirala in bi lahko prav z veseljem opremila stanovanje.Ne razumi narobe ampak vsi se borimo,in vsak bi rad imel poceni in lepo Ikea sploh ni tulk švoh zadeva (razen masiva po naročilu od mizarja,kjer še toplo domov prineseš),pa tudi seliti se da.Omenila si,da rabiš omaro,veliko,naredita jo po svoji meri kao vgradna varianta(police,predali kot jih želiš). Midva sva kupila lani na bolhi kuhinjo rabljeno 3 mesece z vsemi aparati,mikrovalovna je bila še zapakirana,za 450 eur,je sicer bila kupljena v rutharju,ampak ker se ne moreva trenutno frajerja delati sva rekla da 5 let bo že zdržala,potem pa novo,nama pa barva tak paše da če bi jo šla kupovat verjetn ne bi tako zadela :) Sobico sva skombinirala iz moje otroške sobe postelja je iz Ikee,spalnico sva kupila,sedežno tudi,regal za dnevno sva dobila rabljeno od kolegice samo spodnji del,mizo sva sezidala iz siporeksa,pa je lepo in v stanovanju je najino delo,najin čas in najina duša. Če imaš veselje se da vse,idej je polno samo voljo moraš imeti.Nam še fali ogromno,pa bo počasi,namesto v pohištvo sva dala finance v čisto prenovo in nikoli nama ne bo žal.Vsake tulk kupiva kakšn luster al malenkost pa bo...Res da je stanovanje najino,ampak nimava namena not ostati forever,ker dobimo hišo,katero bo zopet treba renovirati in močno dvomim,da bom do takrat zadela na lotu,da si bom lahko vse samo izbirala po svojem okusu.Vesela sem,da imam svojo streho nad glavo.Zberi se in hodi po trgovinah s pozitivo pa boš našla kar iščeš.Na bolhi pa imej živce,ker še obstajojo ljudje,k imajo toliko,da lahko menjajo pohištvo k gate Pa srečno! ne, res ne vem, kaj bi. ****t ga. Sam res mi je škoda dajat denar za nekaj, kar bom nucala par let. In jaz bi še ga poštimala, pa nimam orodja. moj ga nima, ker mu fotr (ki je glavni razlog, da greva na svoje) tak bedak, da mu nikoli ni nič pustu dela. Moji imajo sicer vse orodje, in jaz tudi znam kaj sama naredit, ampak so na žalost 100km daleč, tko da to odpade. Včeraj sva šla recimo gledat en kavč, ki nama je bil po sliki zelo všeč. Lastnica zatrjuje, da e star eno leto, da so kupili novega, ker jim je bil ta premajhen. ko sem se usedla gor, me je kar potegnilo v eno stran, ker ima polomljene fedre, kar pa ni omenila. Je rekla samo, da je zelo mehek, da zato. Mojga je potem žocnu feder v rit. Niti zastojn ga ne bi vzela, kaj šele za denar.
|