dieta - 10.dan (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> dieta - 10.dan (16.8.2005 8:11:42)

evo blacki te dons mal prehtevam :) upam da ne boš huda :) js sem dons že 15. dan.

zdele me namreč 5 dni ni blo doma in sem mal vn padla iz debat. hujšala sem pa po planu sam sem bla kr mal žalostna k je vaga pokazala samo -0,4 kg dons zutri. res pa da sem mal prekršla. na sadni dan sem jedla tut zelenavo, celo pomfri - jah bli smo na morju in šli vn jest :zmeden:, učer sem pa namesto šnicla pohan sir pa tatarsko :ups: no se bom pa dons bl držala :) js mam dons namreč že zelenavo in sploh ne vem kaj nej si prpravm. doma mam prazn hladilnik, špajzo in zmrzovalnik, tko da morm še v štacuno.

no js mam še 6 kil do 1. cilja 8)

lp, lara

Anonimen -> dieta - 10.dan (16.8.2005 9:09:15)

Jest po enem tednu kažem -3 8)
Se kar lepo držim in telovadim.

lin -> dieta - 10.dan (16.8.2005 13:02:26)

Jaz po enem tednu -2,5 pa pijem jabolčnik, ko je sadni dan pojem tudi neki kruha(včeraj celo malo nutele,ma čisto malo),pa sladoled tudi jem.:bravo::bravo::bravo:

mehurčica -> dieta - 10.dan (16.8.2005 13:25:53)

Jaz sem pa sem cel vikend pa še včeraj, grešila.:(( Tako da nisem spet nič shujšala. Na fitness sicer pridno hodim in laufam, ampak kaj mi to pomaga, če se zvečer s pico bašem!:ups:

Danes nameravam imeti tak jedilnik:
Z sem že jedla: kapučino + 4 polnozrnate kekse
K: zelena solata + zelenjavna juha(razen če bo David spet celo popapcal:)-)
M: jabolko
V: spet zelenjavna juha:zmeden2: (ma nimam idej, kaj bi jedla:ups: )

Anonimen -> dieta - 10.dan (16.8.2005 13:39:58)

Lara in ostale punce, ja kje pa ste????? Danes je komaj naš 9. dan diete!! Lara, za cel dan prehitevaš!!!:)-:)-:)-:)-:)-

Ja, te je verjetno zmotilo to, da sem temo objavila včeraj pozno zvečer. Tako imamo dogovor. Temo objavim zvečer za naslednji dan, ker se jaz na RR pojavim šele pozno popoldan, ene pa so že od 6. ure zjutraj zelo lačne.

Tako, da jutri je šele naš 10. dan! Danes pa veselo uživamo ob meseku.:)

Pridite na temo Dieta - 9. dan! Tam boste videle rezultate, ki smo jih podale včeraj, tako kot vsak ponedeljek. Bom pa vaše rezultate tudi takoj tja vstavila.;)

Anonimen -> dieta - 10.dan (16.8.2005 13:59:55)

ajaaa....js sem pa prov datum gledala :)

Stran: [1]