ronja -> RE: partner ne želi tretjega otroka (8.9.2011 17:06:07)
|
o, madona, krogec, to pa ni lepo brat! Upam, da poštimata stvari. Kar se pa tiče očeta, ki ne želi opravka z otrokom - verjamem, da je bil jezen in razočaran, samo pote se človek umiri, razmisli in ugotovi, da je otrok sedaj tu, da je tudi njegov in si zanj odgovoren, tudi če je mama smotana do konca. Mene bi vseeno skrbelo kakšen človek je, če ne more predelati svojih zamer in se raje odreče otroku . Podpis pod tole in pod anonimno 2. Tudi se kar strinjam z mateyko, "na žalost gleda država na otrokovo dobro"?? To en more skup stat, pa pika. Na žalost in otrokovo dobro ne moreta bit v trdilnem stavku! Ja, anonimna1, sama si ne bi nikoli vbrizgavala sperme od moškega (mi na srečo ni treba), vendar če bi bila obupana za dobit otroka, pa se ti tudi mogoče kaj premakne v glavi. Je pa ravno tako res, da si sama ne predstavljam spat z nekom, ki bi mi bil totalno mimo, da niti pod razno ne bi mogla met otroka z njim. Tako da - tu ne bomo prišli skup;). Anonimna 1, ne gre zato, da bi ga morala silit v stike z otrokom - samo jaz si ne predstavljam bit z nekom, ki ga boli k*, da nekje živi njegov otrok in ki ga noče niti videt - ne glede na to, na kak način je bil narejen - kljub vsemu pa ga ni posilila...
|
|
|
|